Overslaan en naar de inhoud gaan

Medewerker bron -en contact onderzoek

Bedrijf: Moongro
Richting(en): Alle richtingen |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Nederland
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Wanneer iemand besmet is met het coronavirus voert de GGD binnen 24 uur bron- en contactonderzoek uit. Het doel hiervan is om besmette personen zo snel mogelijk op te sporen en zo te voorkomen dat zij anderen besmetten. Nu het aantal besmetting oploopt dient de GGD bij veel meer mensen bron-en contactonderzoek uit te voeren. Op dit moment ontbreekt het de GGD aan voldoende capaciteit en daarom is ons gevraagd hen in contact te brengen met kandidaten die zich in willen zetten voor de uitvoering van het bron- en contactonderzoek.

Landelijke vraag

In heel Nederland is er per direct behoefte om vanuit verschillende steden en provincies de teams verder op te schalen. Het werk zal voor een groot deel van achter de computer plaatsvinden, maar het is wel de wens om in de regio/provincie te wonen waar je aan de slag gaat.

Wat ga je doen?

Wanneer iemand positief getest is op corona neem jij contact op met deze persoon. Jij brengt in kaart waar hij/zij de besmetting heeft opgelopen en met wie hij/zij nadien in contact is geweest. Op basis van de informatie die jij verzamelt wordt een inschatting van het verspreidingsrisico gemaakt en welke vervolgstappen genomen dienen te worden. Een werkdag bestaat hoofdzakelijk uit:
 

  • Voeren van gesprekken waarbij je mensen informeert dat zij (mogelijk) besmet zijn.
  • Op correcte wijze afhandelen van telefoontjes
  • Zorgvuldig en correct verwerken van verkregen informatie in systemen van de GGD

Wie ben jij?

Als Medewerker bron -en contact onderzoek herken jij je in volgend profiel:
 

  • Je studeert of hebt een afgeronde MBO, HBO of WO opleiding
  • 16-40 uur per week beschikbaar
  • Je kunt binnen 2 maanden starten en bent tenminste tot einde van dit jaar beschikbaar
  • Communicatief vaardig
  • Empathisch
  • Je beschikt over een geschikte thuiswerkplek (laptop, telefoon en headset)


Heb jij reeds werkervaring opgedaan in een medische functie of telefonisch klantcontact? Dat is een enorme pré!

Salaris

Afhankelijk van je vooropleiding (MBO, HBO of WO) en het aantal jaren werkervaring, ligt het salaris tussen de € 12,25 en de € 13,00 per uur.

Aanvang werkzaamheden

Na een korte bootcamp draai je volledig mee in een specifiek team, verantwoordelijk voor een bepaalde regio. Op wekelijkse basis starter er nieuwe Medewerkers bron- en contactonderzoek. Het is dan ook belangrijk om via het sollicitatieformulier aan te geven per wanneer je zou kunnen starten. 

Solliciteren

Wil je graag helpen en ben je nu of binnenkort beschikbaar, dan vragen wij je om via onderstaande button te solliciteren. 

Afhankelijk van je profiel en de de vraag op dat moment in jouw regio, zal er een gesprek met je ingepland worden. Dit proces kan in sommige gevallen een paar weken in beslag nemen.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Basisarts

Alle richtingen

Moongro - Landelijk

Vanwege de COVID-19 pandemie zoekt de GGD, op landelijke basis, (basis) artsen om de huidige teams van artsen en verpleegkundigen infectieziektebestrijding te versterken. Je bent als arts, samen met een arts infectieziektebestrijding, verantwoordelijk voor de afhandeling van met name Covid-19 meldingen, de coördinatie van bestrijding bij Covid-19 uitbraken in instellingen en de informatievoorziening van het publiek. Je ondersteunt inhoudelijk de infectieziekteverpleegkundigen in hun werkzaamheden. Je draait (op termijn) mee in telefonische bereikbaarheidsdiensten in weekend en avonduren.

Aanmelden tot en met

Project Analist Traineeship

Engineering / Techniek, Management, Banking / Finance, Consulting

Moongro - Rotterdam

Onze partner zoekt een talent dat verder wil gaan dan een adviesmodel. Een tender houdt bij hun in dat we ook daadwerkelijk participeren in de aanbesteding. Groen licht betekent project delivery. Dat betekent dat wat ze zeggen te kunnen, ook doen. 

Bij onze partner werken ze aan een nieuw model voor project delivery. Zij onderscheiden zich van ingenieursbureaus, project managers en consultancybureaus omdat zij zelf meedoen aan een tender of risicodragende partner zijn in een infrastructureel of bouwproject. 

Zij geloven dat slim management waarde toevoegt. Daar geloven ze zo sterk in dat ze participeren vanaf de opzet van een aanbesteding - en soms zelfs de kar trekken door een inschrijving te initiëren. Als risicodragende partij staan ze middenin de projecten en daarmee zijn ze één van de eerste van Nederland. 

Project delivery kost durf, professionaliteit en een beetje flair. Je hebt waarschijnlijk het ene heel veel, het andere voldoende, maar moet nog wel werken aan één van de de drie. 

Onze partner is bereid te investeren in talent. Ze willen dat je je gaat ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Want alleen wie gelooft in zichzelf en wat hij zegt, kan het ook werkelijk uitvoeren. 

Aanmelden tot en met

Financial accountant (32-40 uur per week)

Banking / Finance

Moongro - Amsterdam

Startdatum: 02 november 2020

Onze partner is een internationaal advieskantoor, marktleider op het gebied van commerciële strategie, digitalisering en pricing. Zij helpen hun klanten bij het versnellen en duurzaam ontwikkelen van hun omzet- en winstgroei. Al 35 jaar werken zij voor de bekendste organisaties wereldwijd, met meer dan 1,500 professionals in 38 kantoren. Ze leveren messcherpe adviezen met meetbare resultaten en blijven dicht bij onze kernwaarden rond integriteit, ondernemerschap en meritocratie. Ze innoveren continu om onze leidende positie in de markt te behouden.

Onze partner groeit internationaal in rap tempo en hun kantoor in Amsterdam groeit mee. Met een groei van rond de 20% elk jaar zijn ze nu een kantoor van meer dan 50 professionals. Om deze groei te kunnen faciliteren zijn we op zoek naar versterking van het financiële team.