Overslaan en naar de inhoud gaan

Bemonsteraar COVID-19 GGD

Bedrijf: Moongro
Richting(en): Alle richtingen |
Niveau: HBO
Locatie: Noord-Holland
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Het coronateam bestaat uit verpleegkundigen, doktersassistentes en andere professionals voor bemonsteren en bron- en contactonderzoek, een deskundige infectiepreventie, artsen en diverse ondersteuners op administratief gebied. In deze functie in crisistijd komen zij in aanraking met verschillende, maar wel afgebakende aspecten van infectieziektebestrijding, zoals: bemonstering, bron- en contactonderzoek, planning en (telefonische) advisering over maatregelen om verspreiding van corona te voorkomen. Voor de komende periode (6 tot naar verwachting ongeveer 18 maanden) wordt je dus ingezet voor de bestrijding van COVID-19

Wat ga je doen?

 • Je neemt testen af (neus en keelslijmvlies d.m.v. een wattenstaafje) onder supervisie van het IZB-team. 
 • Je werkzaamheden verricht je volgens een protocol en gemaakte werkafspraken. 
 • Je voert de testen uit met volledige persoonlijke bescherming. 
 • Je kan op alle testlocaties worden ingezet (momenteel zijn dit Alkmaar, Hoorn, Den Helder en binnenkort Heerhugowaard) of je wordt ingezet bij een thuisbemonstering. 
 • Combinatie met inzet bij het Bron- en contactonderzoek behoort in eerste instantie niet tot de mogelijkheden.

Dit ben je

 • Je bent een doktersassistent, verpleegkundige of verzorgende van beroep, of student mbo-V/ hbo-V. 
 • Je wilt een bijdrage leveren aan het testen van inwoners in de regio Noord-Holland-Noord.
 • Je kunt zelfstandig werken volgens een vastgelegd protocol.
 • Je bent accuraat, daadkrachtig, stressbestendig, sociaal vaardig en een improvisatietalent.
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar en bereid om op zaterdag en zondag te werken. De werkzaamheden worden 7 dagen per week verricht van 08.30 uur t/m 21.00 uur, met de mogelijkheid van verruiming werktijden in verband met een hogere besmettingsgraad. De inzet op de teststraat is afhankelijk van de vraag naar testen, een flexibele werkhouding is hierdoor van belang.
 • Je bent minimaal 6 maanden beschikbaar.
 • Je beschikt over eigen vervoer.
Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Basisarts

Alle richtingen

Moongro - Landelijk

Vanwege de COVID-19 pandemie zoekt de GGD, op landelijke basis, (basis) artsen om de huidige teams van artsen en verpleegkundigen infectieziektebestrijding te versterken. Je bent als arts, samen met een arts infectieziektebestrijding, verantwoordelijk voor de afhandeling van met name Covid-19 meldingen, de coördinatie van bestrijding bij Covid-19 uitbraken in instellingen en de informatievoorziening van het publiek. Je ondersteunt inhoudelijk de infectieziekteverpleegkundigen in hun werkzaamheden. Je draait (op termijn) mee in telefonische bereikbaarheidsdiensten in weekend en avonduren.

Aanmelden tot en met

Parttime Digital Marketeer / Campagne Manager bij Moongro (Amsterdam)

Online Marketing, Marketing / Product Management

Moongro - Amsterdam

Per januari is Moongro op zoek naar een part-time Digital Marketeer / Campagne Manager. Het zal gaan om ongeveer 20 uur per week, waarbij je verantwoordelijk bent voor het activeren en optimaliseren van digital marketing campagnes vanuit Moongro. Wij draaien deze digitale wervingscampagnes voor onze klanten, zo'n 100 multinationals, waaronder Heineken, CocaCola, McKinsey & Company, KLM, Ahold en vele andere grote namen.

Aanmelden tot en met

Stage Online Marketing Februari 2021

Online Marketing, IT / ICT, PR / Communicatie

Moongro - Amsterdam

Startdatum: 01 februari 2021

Wil jij vanaf februari 2020 stage lopen bij Moongro, een jong, dynamisch en plat bedrijf waar jij veel verantwoordelijkheid krijgt? Heb je affiniteit met Online Marketing en lijkt het jou gaaf om meer te leren op het gebied van Google Analytics, SEO, SEA, Social Media advertentie beheer en meer?

Wil jij met je proactieve en energieke werkhouding elke dag het beste uit je stage halen? Hou je stiekem ook van een gezonde dosis gezelligheid, humor en sta je open voor een potje tafelvoetbal, tafeltennis of een ander competitief spelletje? Dan ben jij onze nieuwe stagiair(e) Junior Online Marketeer!