Overslaan en naar de inhoud gaan

European Trainee Program

Bedrijf: Lime Technologies
Richting(en): Alle richtingen |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Utrecht
Startdatum: 11 januari 2021
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Solliciteren bij Lime Technologies

Ben jij op zoek naar de uitdaging van je leven? Wil jij één van de eerste en belangrijkste teamleden worden van het Nederlandse team van Lime? Een stempel drukken en je naam in de geschiedenisboeken zetten?

Lime is een succesvol en op Nasdaq genoteerd internationaal softwarebedrijf dat CRM-oplossingen ontwikkelt, verkoopt en implementeert. We hebben een winstgevende groei laten zien van startup tot één van de grootste leveranciers op CRM-gebied op de Scandinavische markten. Nu is het tijd voor ons om verder te gaan dan de Scandinavische landen en onze ervaring en succes naar de Nederlandse markt te brengen. Ons fantastische nieuwe sales team van drie in Utrecht is nu op zoek naar wat backup, zowel in sales als in delivery. Dit is waar jij om de hoek komt kijken!

European Trainee Program

Met ons European Trainee Program beloven we je een unieke kans om je carrière als afgestudeerde een vliegende start te geven. Met een leuke en zeer divers trainingsprogramma en uitdagende projecten garanderen we een steile leercurve.

In Utrecht zijn we op zoek naar Account Managers, Technical Project Managers en Application Consultants om ons team te versterken. Je hebt een ondernemende mentaliteit en een Bachelor- of Masterdiploma in Bedrijfskunde, IT, Computer Science, Engineering of iets vergelijkbaars. Wij verzorgen de rest.  

Het Trainee Program begint met vier weken op ons hoofdkantoor in Lund, Zweden. Samen met alle nieuwe trainees van onze verschillende vestigingen krijg je intensieve trainingen en een opleiding, maar ook voldoende tijd voor teambuilding en leuke activiteiten. Na de introductie ga je terug naar je lokale kantoor en ga je aan de slag met alles wat je hebt geleerd. Aan het einde van het jaar kom je bij elkaar met de traineegroep, heb je nog meer training en een leuke, Covid-19 vriendelijke, trip naar een geheime Europese stad. Dit om te vieren dat je je eerste jaar hebt overleefd en natuurlijk dat je verder groeit bij Lime!

In 2021 start het programma zowel op 11 januari als op 2 augustus.

Ben jij onze nieuwe ster?

Account Manager

Als Account Manager Trainee werk je aan je eigen verkoopperspectieven en gebruik je ons CRM-systeem om klanten te ondersteunen bij het stroomlijnen van hun activiteiten en het verbeteren van hun winstgevendheid. Maak je geen zorgen, we zullen je alle training geven die je nodig hebt om te slagen.  Naast het leren van alles wat je moet weten over Lime en onze cultuur, word je een professional als het gaat om verkooptechnieken, onze producten, het sales proces en onderhandelingstechnieken.

Zodra je dat onder de knie hebt, beheer je het volledige verkoopproces; alles van het eerste contact tot aan de onderhandelingen en contractvoorbereidingen, evenals het verzorgen van je bestaande klanten.

Werken in sales bij Lime is een spannende mix van business development, projectmanagement en complexe salesactiviteiten, allemaal in zeer hoog tempo.

Technical Project Manager

Als Technical Project Manager, ben je verantwoordelijk voor het leveren van Lime aan de klant en het begeleiden van de klant gedurende de implementatie fase. Binnen deze rol ben je bezig met het definiëren van de behoeften, het personaliseren van het systeem en het trainen van de CRM-eindgebruikers. Je werkt vanuit ons gloednieuwe kantoor in Utrecht, en ben je veel onderweg om de klanten op locatie te ondersteunen. Op lange termijn, wordt het werken met nieuwe klanten net zo belangrijk als het leveren van ‘tender loving care’ aan de huidige lang bestaande klanten.

Je succes vloeit voort uit je inzet, passie en doorzettingsvermogen. Je bent leergierig en behoudt je visie op lange termijn doelen. Als begeleiding, zorgen we ervoor dat je de juiste training krijgt over onze producten, maar ook investeren we tijd in het bijspijkeren van de juiste kennis wat betreft project-management. Je leert veel gaandeweg, maar we vragen wel voorafgaande programmeerskills!

Application Consultant

Als Application Consultant, ga je aan de slag met het programmeren en personaliseren van Lime, naar behoefte van de klant met unieke workflow en de nodige integraties. Lime CRM is een platform met oneindig veel mogelijkheden voor de klant, afhankelijk van de behoefte en manier van werken van de eindgebruiker kan het alle kanten op! Jouw taak omvat alles van het creëren van integraties met andere IT-systemen tot aan het coderen van een specifieke oplossing in ons eigen systeem.  Als een consultant binnen Lime, beweeg je je door verschillende codeer talen, integraties en API’s. Er is geen einde aan alle spannende uitdagingen die je zal tegenkomen binnen je eigen projecten.

Om een fantastische Application Consultant te kunnen zijn, moet je een liefhebber zijn van coderen. Maar maak je geen zorgen, we verwachten niet dat je nu al een expert bent voordat je begint – je leert gaandeweg!

Je dagen zullen niet enkel draaien rondom coderen. Het is een verdeling van 75/25 tussen programmeren en project-management. Je werkt vanuit kantoor, maar je hebt constant contact met de klant. De ene dag ben je bezig in SQL en ben je integraties aan het beheren waarbij je gebruik maakt van SSIS en REST API. De volgende dag ligt je focus op het personaliseren van het systeem voor de klant in Python, HTML of JavaScript.

Wie zoeken wij:

·         Je hebt een ondernemende mentaliteit en je wordt enthousiast van helpen bij het opstarten van Lime op de Nederlandse markt

·         Je hebt een Bachelor- of Masterdiploma in Finance, IT, Engineering, Economie, Management of vergelijkbaar. (Je kunt je aanmelden voor het traineeprogramma tijdens je laatste studiejaar en tot twee jaar na je voltooide opleiding)

·         Je bent gepassioneerd over het creëren van groeimogelijkheden en je bent zeer leergierig

·         Je hebt doorzettingsvermogen

·         Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels

·         Je hebt een rijbewijs

Klinkt als een leuke uitdaging?

Afgezien van het bovenstaande, beloven we je een stijle leercurve en mooie mogelijkheden, hoe vaak krijg je de kans om een ​​gloednieuw kantoor op te starten?

Kortom, een schitterende start van je carrière!

We kijken uit naar je sollicitatie! Mocht je willen uitblinken, stuur dan een motivatiebrief mee! We vragen je graag om in het Engels te solliciteren.

Solliciteren bij Lime Technologies