Overslaan en naar de inhoud gaan

The European Trainee Program Application Consultant

Bedrijf: Lime Technologies
Richting(en): IT / ICT, Consulting, Engineering / Techniek |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Utrecht
Startdatum: 01 augustus 2022
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Lime Technologies
werken-bij-Lime Technologies

Application Consultant

Is het oplossen van problemen je hobby? Als Application Consultant transformeer je de problemen en wensen van onze klanten naar creatieve en technische oplossingen.

Ben jij op zoek naar de uitdaging van je leven? Wil jij een van de eerste en belangrijkste teamleden worden van het Nederlandse team van Lime? Een stempel drukken en je naam in de geschiedenisboeken zetten?

Lime is een succesvol en op Nasdaq genoteerd internationaal softwarebedrijf dat CRM-oplossingen ontwikkelt, verkoopt en implementeert. We hebben een winstgevende groei laten zien van startup tot een van de grootste leveranciers op CRM-gebied op de Scandinavische markten. Nu is het tijd voor ons om verder te gaan dan de Scandinavische landen en onze ervaring en succes naar de Nederlandse markt te brengen. Ons fantastische nieuwe sales team van drie in Utrecht is nu op zoek naar wat backup. Dit is waar jij om de hoek komt kijken!

Bouw de toekomst voor onze klanten

Als Application Consultant ga je aan de slag met het programmeren en personaliseren van Lime, naar behoefte van de klant met unieke workflow en de nodige integraties. Lime CRM is een platform met oneindig veel mogelijkheden voor de klant. Afhankelijk van de behoefte en manier van werken van de eindgebruiker kan het alle kanten op! Jouw taak omvat alles van het creëren van integraties met andere IT-systemen tot aan het coderen van een specifieke oplossing in ons eigen systeem.  Als consultant binnen Lime beweeg je je door verschillende programmeertalen, integraties en API’s. Er is geen einde aan alle spannende uitdagingen die je zal tegenkomen binnen je eigen projecten.

Om een fantastische Application Consultant te kunnen zijn, moet je een liefhebber zijn van coderen. Maar maak je geen zorgen, we verwachten niet dat je nu al een expert bent voordat je begint – je leert gaandeweg!

Je dagen zullen niet enkel draaien om coderen. Het is een verdeling van 75/25 tussen programmeren en project-management. Je werkt vanuit kantoor, maar je hebt constant contact met de klant. De ene dag ben je bezig met het personaliseren van het systeem voor deklant in Python of JavaScript. De volgende dag ligt je focus op het beheren van integraties via REST API of het beheren van een SQL-database.

We denken dat jij:

  • Een relevant academisch diploma hebt in IT, Engineering, System Science of iets vergelijkbaars. (Je kunt je aanmelden voor het traineeprogramma tijdens je laatste studiejaar en tot twee jaar na je voltooide opleiding)
  • Technisch nieuwsgierig bent en de basis van programmeren onder de knie hebt
  • Klant en gebruiker centraal zet
  • Een basiskennis hebt van verschillende organisatorische workflows en processen
  • Een ondernemende mentaliteit hebt en je wordt enthousiast van helpen bij het opstarten van Lime op de Nederlandse markt
  • Vloeiend Nederlands en Engels spreekt
  • Een rijbewijs hebt

Het Trainee Programma

Met ons European Trainee Program beloven we je een unieke kans om je carrière als afgestudeerde een vliegende start te geven. Met een leuk en zeer divers trainingsprogramma en uitdagende projecten garanderen we een steile leercurve.

Het Trainee Programma begint met vier weken op ons hoofdkantoor in Lund, Zweden. Samen met alle nieuwe trainees van onze verschillende vestigingen krijg je intensieve trainingen en een opleiding, maar ook voldoende tijd voor teambuilding en leuke activiteiten. Na de introductie ga je terug naar je lokale kantoor en ga je aan de slag met alles wat je hebt geleerd. Door de loop van het jaar zul je samen met de traineegroep nog meer training krijgen, en aan het einde van het jaar samen komen voor een teambuilding weekend. Dit om te vieren dat je je eerste jaar bij Lime hebt voltooid, en dat je nu een volwaardige Application Consultant bij Lime bent!

Het traineeprogramma start op 1 augustus 2022. De uiterlijke datum voor aanmelding is 28 april.

Klinkt het als een leuke uitdaging?

Afgezien van het bovenstaande, beloven we je een stijle leercurve en mooie mogelijkheden; hoe vaak krijg je de kans om een ​​gloednieuw kantoor op te starten?

Kortom, een schitterende start van je carrière!

We kijken uit naar je sollicitatie! Mocht je willen uitblinken, stuur dan een motivatiebrief mee! We vragen je in het Engels te solliciteren.

Ga naar de website van Lime Technologies

Andere vacatures

werken-bij-Lime Technologies
Aanmelden tot en met

European Trainee Program

Alle richtingen

Lime Technologies - Utrecht

Startdatum: 01 augustus 2022

Briefly put, it is a brilliant start to your career – but if you need some more information, you will find some useful notes below.

What?

With our European Trainee Program, we promise you a unique opportunity to kick start your career. Faced with interesting challenges from day one, your learning curve will rise rapidly. Throughout the program, you will be mentored by a senior colleague providing support.

How?

The trainee program kicks off with four weeks at our HQ in Lund, Sweden. Together with all trainees from our different offices, you will get intense training and education as well as plenty of time for team building and having fun. After the intro period, you head back to your local office and start working hands-on with everything you have learned.

Where?

Our offices are located in Stockholm, Lund, Gothenburg, Copenhagen, Oslo, Helsinki, Utrecht, and Cologne. With our goal to become even more international time will tell where we will open up next!

See the language requirements for the different markets below.

werken-bij-Lime Technologies
Aanmelden tot en met

The European Trainee Program Technical Project Manager

IT / ICT, Consulting, Management, Engineering / Techniek

Lime Technologies - Utrecht

Startdatum: 01 augustus 2022

The European Trainee Program Technical Project Manager
werken-bij-Lime Technologies
Aanmelden tot en met

Account Manager

Sales, Engineering / Techniek, Banking / Finance, IT / ICT

Lime Technologies - Utrecht

Startdatum: 01 augustus 2022

Word je ook enthousiast van het verkopen van vette (tech) producten, met een groep gezellige en slimme teamgenoten? Realiseer je je ook dat sales en business development spannende en interessante onderwerpen zijn? Zo ja, dan ben jij dé Account Management Trainee die we zoeken!

Account Manager