Overslaan en naar de inhoud gaan

The European Trainee Program Account manager

Bedrijf: Lime Technologies
Richting(en): Sales, Management, IT / ICT |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Utrecht
Startdatum: 01 augustus 2022
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden
werken-bij-Lime Technologies

Word je ook enthousiast van het verkopen van vette (tech) producten, met een groep gezellige en slimme teamgenoten? Realiseer je je ook dat sales en business development spannende en interessante onderwerpen zijn? Zo ja, dan ben jij dé Account Management Trainee die we zoeken!

Ben jij op zoek naar de sales uitdaging van je leven? Wil jij één van de eerste en belangrijkste Account Management Trainees worden van het Nederlandse team van Lime? Een stempel drukken, Lime vertegenwoordigen, deals sluiten en je naam in de geschiedenisboeken zetten?

Lime is een succesvol en op Nasdaq genoteerd internationaal softwarebedrijf dat CRM-oplossingen ontwikkelt, verkoopt en implementeert. We hebben een winstgevende groei laten zien van startup tot één van de grootste leveranciers op CRM-gebied op de Scandinavische markten. Nu is het tijd voor ons om verder te gaan dan de Scandinavische landen en onze ervaring en succes naar de Nederlandse markt te brengen. Ons fantastische nieuwe sales team van drie in Utrecht is nu op zoek naar wat backup. Dit is waar jij om de hoek komt kijken!

Zin om een business te helpen groeien?

Als Account Management Trainee werk je aan je eigen sales kansen en gebruik je ons CRM-systeem om klanten te ondersteunen bij het stroomlijnen van hun commerciële activiteiten en het verbeteren van hun winstgevendheid. Maak je geen zorgen, we zullen je alle training geven die je nodig hebt voor succes.  Naast het leren van alles wat je moet weten over Lime en onze cultuur, word je ook een professional als het gaat om accountmanagement, verkooptechnieken, onze producten, het sales proces en onderhandelingstechnieken.

Zodra je dat onder de knie hebt, beheer je het volledige sales proces; alles van het eerste contact tot aan de onderhandelingen en contractvoorbereidingen, evenals het verzorgen van je bestaande klantportfolio.

Werken in sales als Accountmanager en Lime vertegenwoordigen op de Nederlandse markt is een spannende mix van business development, projectmanagement en complexe salesactiviteiten, allemaal in zeer hoog tempo.

 

We denken dat jij:

  • Een ondernemende mentaliteit hebt en je wordt enthousiast van helpen bij het opstarten & vertegenwoordigen van Lime op de Nederlandse markt
  • Een Bachelor- of Masterdiploma in Finance, IT, Engineering, Economie, Management, Business Administration of vergelijkbaar hebt. (Je kunt je aanmelden voor het traineeprogramma tijdens je laatste studiejaar en tot twee jaar na je voltooide opleiding)
  • Gepassioneerd bent over het creëren van groeimogelijkheden en je bent zeer leergierig
  • Doorzettingsvermogen hebt
  • Vloeiend Nederlands en Engels spreekt
  • Een rijbewijs hebt

 

Het Trainee Programma

Met ons European Trainee Program beloven we je een unieke kans om je carrière als afgestudeerde een vliegende start te geven. Met een leuk en zeer divers trainingsprogramma en uitdagende projecten garanderen we een steile leercurve.

Het Trainee Programma begint met vier weken op ons hoofdkantoor in Lund, Zweden. Samen met alle nieuwe trainees van onze verschillende vestigingen krijg je intensieve trainingen en een opleiding, maar ook voldoende tijd voor teambuilding en leuke activiteiten. Na de introductie ga je terug naar je lokale kantoor en ben je helemaal klaar om aan de slag te gaan met je nieuwe sales kennis. Aan het einde van het jaar kom je bij elkaar met de traineegroep, heb je nog meer training en een leuke, Covid-19 vriendelijke, trip naar een geheime Europese stad. Dit om te vieren dat je je eerste jaar hebt overleefd en natuurlijk dat je een complete Accountmanager bij Lime bent!

Het traineeprogramma start op 1 augustus 2022. De uiterlijke datum voor aanmelding is 28 april.

 

Klinkt het als een leuke uitdaging?

Afgezien van het bovenstaande, beloven we je een stijle leercurve en mooie mogelijkheden, hoe vaak krijg je de kans om een ​​gloednieuw kantoor op te starten?

Kortom, een schitterende start van je carrière!

We kijken uit naar je sollicitatie! Mocht je willen uitblinken, stuur dan een motivatiebrief mee! We vragen je graag om in het Engels te solliciteren.

Solliciteer hier

 

Keywoorden:

Account Manager, Accountmanager, Accountmanager ict, Account Management, Sales, Technical Sales, Business Developer, Management Consultant, SuperOffice, Microsoft Dynamics, Salesforce, SAP system, ERP system, Trainee program, Trainee, Graduate program, Work in Utrecht, Verkoop binnendienst, Verkoper, Verkoop, Verkoopprocess, Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie, Technische verkoop, Bedrijfsontwikkelinging, CRM, ERP, Bedrijfssoftware

Vooraanmelden