Overslaan en naar de inhoud gaan

Corporate Management Traineeship

Bedrijf: KLM Royal Dutch Airlines
Richting(en): Management |
Niveau: WO
Locatie: Amstelveen
Startdatum: 01 juni 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Starten als Corporate Management trainee bij KLM betekent een onvergetelijke ervaring binnen een unieke sector; de luchtvaart. Je zult de verschillende werelden binnen KLM ontdekken, direct verantwoordelijkheid krijgen over een uitdagende opdracht en jezelf razendsnel ontwikkelen met een sterke focus op jouw leadership skills. Are you ready for take-off?

Wat ga je doen?

Het traineeship biedt jou de mogelijkheid om in twee jaar tijd vier projecten uit te voeren binnen de diverse onderdelen van KLM. Welke, bepaal je grotendeels zelf. Misschien loop je straks wel direct rond op het platform, of in de bagagehallen. Of start je binnen onze onderhoudsdivisie of op het hoofdkantoor bij Pricing & Revenu Management. Wat dacht je van een marketingopdracht? De mogelijkheden zijn divers én uitdagend. Wat het Corporate Management Traineeship van KLM uniek maakt, is dat je meteen al je leiderschap skills in de praktijk mag brengen. Naast je opdrachten bieden we je een uitdagend opleidingsprogramma, waardoor jij je maximaal ontwikkelt. Diverse trainingen helpen je om je projecten tot een groot succes te maken. Daarnaast groei je als persoon en leider.

Nieuwsgierig naar meer informatie en ervaringen van huidige trainees? Neem dan deel aan onze Webinars op 9 en 24 maart via onze career site (vacature #1289).

Jouw profiel

Jij bent de leider van morgen. KLM pioniert al ruim 100 jaar binnen de luchtvaart en de Nederlandse economie. Om ook de komende eeuw luchtvaartgeschiedenis te schrijven, hebben we stevige ‘gezagvoerders’ nodig. Vrouwen en mannen die een klimaat creëren met ruimte voor innovatie en samenwerking. Ook in tijden van crisis. Wat jou dé trainee for the job maakt? Jij verplaatst je makkelijk in de ander, durft knopen door te hakken en krabbelt snel weer overeind na een tegenslag.

Verder heb je:

 • ten tijde van starten een afgeronde WO-master op zak;
 • minder dan drie jaar werkervaring;
 • ervaring met leidinggeven, bijvoorbeeld door je (bij)baan of bestuursjaar;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • wat ‘bagage’ door commissie- en/of bestuurswerk, vrijwilligerswerk of buitenlandervaring.

Wat bieden wij?

een vast startsalaris van € 3177,21 bruto per maand + een variabele beloning en 8% vakantietoeslag;

 • 30 vakantiedagen per jaar;
 • fikse korting op vliegtickets (IPB);
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • reiskostentegemoetkoming + gratis gebruik van het busnetwerk op Schiphol;
 • een gezelligheidsvereniging speciaal voor alle Young Professionals; Young KLM.

 

 

Het leven is meer dan werken alleen. Van onze trainees verwachten we gedrevenheid en flexibiliteit, maar een gezonde balans tussen werk en privé staat binnen KLM centraal.

 

De functie is fulltime (40 uur per week) en je standplaats is voorlopig thuis. Als we weer op locatie kunnen werken, staat jouw stoel op ons hoofdkantoor in Amstelveen of op een van onze vestigingen rondom Schiphol.

 

Planning selectieproces

 • 25 maart sluit de vacature;
 • 29 maart ontvang je de online assessments en de deadline hiervan is 1 april;
 • 12, 13 en 14 april zijn de eerste selectiegesprekken;
 • 16 april is er een online Q&A met huidige trainees;
 • 20 april is de online assessmentdag;
 • 28 en 29 april vinden de eindgesprekken plaats
 • Startmoment van deze selectieronde is 1 juni. De vacature voor de volgende selectieronde gaat in mei open met als startmoment 1 september.
Vooraanmelden

Other possibilities

werken-bij-KLM Royal Dutch Airlines
Aanmelden tot en met

Workforce planner - Cygnific

Management

KLM Royal Dutch Airlines - Amsterdam

We are looking for a Workforce Planner who will be able to coordinate and execute schedules that meets both agents' and operations' demand. Are you a communicative, service orientated, structured and quantitative thinker who is able to quickly adapt to operating the necessary programs and procedures to constructively support the Workforce Planning team? Keep on reading! 

werken-bij-KLM Royal Dutch Airlines
Aanmelden tot en met

Communicatie stage E&M

PR / Communicatie

KLM Royal Dutch Airlines - Schiphol

Zelfstandig, creatief en uitdagend; zo kan je deze stage beschrijven! Wil jij van dichtbij meemaken wat er allemaal bij komt kijken om vliegtuigen te onderhouden? Zit jouw hoofd vol met creatieve ideeën om een grote groep te informeren én betrokken te houden bij de gave nieuwe ontwikkelingen en de veranderingen die plaatsvinden? Ben jij niet bang om zelfstandig dit aan te pakken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe communicatie stagiair!

werken-bij-KLM Royal Dutch Airlines
Aanmelden tot en met

Werkstudent Operations Research, Machine Learning & AI

Operations & Service

KLM Royal Dutch Airlines - Amstelveen

Wat leuk dat je de tijd en moeite neemt om onze vacature te bekijken! KLM vindt het belangrijk om aangesloten te zijn bij de academische wereld en de laatste technieken op het gebied van Machine Learning/AI & Data Engineering. Daarom bieden wij een werkstudentschap aan voor studenten die in hun master zitten of daar spoedig aan gaan beginnen.

De Corona crisis heeft de luchtvaart hard geraakt, maar we snakken allemaal weer naar meer vrijheid. Je wilt weer kunnen reizen en in contact staan met mensen zonder een monitor en wifi daartussen. KLM wil dit graag faciliteren, maar de voorwaarden zijn inmiddels wel veranderd. De dynamiek is een stuk groter geworden, duurzaamheid heeft alle aandacht gekregen. KLM heeft behoefte aan nog slimmere algoritmen om te zorgen dat we sterk uit deze crisis komen. Juist in deze tijd hebben goede kwantitatieve & Data Science skills hoge waarde. Stap jij bij ons aan boord en help je ons mee onze industrie te verbeteren?