Overslaan en naar de inhoud gaan

M&A Traineeship - startdatum 1 mei 2021

Bedrijf: Deloitte
Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

What impact will you make?

Het M&A Traineeship is dé kans voor jou om in anderhalf jaar kennis te maken met de verschillende M&A afdelingen binnen Deloitte! 

 • In vier periodes van vier maanden werk je in vier teams aan verschillende complexe, uitdagende projecten in een dynamische deal omgeving
 • Samen met de andere M&A Trainees krijg je veel zowel inhoudelijke – als ook persoonlijke ontwikkelingstrainingen
 • Gedurende de eerste 1,5 jaar krijg je een persoonlijke coach toegewezen waarmee jij je leerdoelen en ontwikkelingsplan samenstelt;
 • Werken bij Deloitte betekent dat je terecht komt in een open, innovatieve en no-nonsens cultuur, waar volop aandacht is voor teaming en fun.

This is how

Binnen de volgende teams ga je het eerste jaar verschillende werkzaamheden verrichten:

Corporate Finance: Binnen Corporate Finance ondersteun je bij onder andere verkoop- en financieringsmemoranda, financiële analyses en modellen, offertes en klantenpresentaties. Bovendien bereid je adviezen voor, analyseer je marktgegevens en werk je voor een brede groep nationale en internationale klanten. Je werkt mee aan de realisatie van projecten waarbij je veelvuldig deel uitmaakt van multidisciplinaire dealteams.

Transaction Services: Binnen Transaction Services zal je ondersteuning bieden bij onder andere financiële analyses ten behoeve van een financial due diligence, waarbij diepgaande analyses gedaan worden van de historische financiële prestaties en positie van het bedrijf maar ook van de toekomstverwachtingen (projecties). Door middel van deze analyses wordt de onderliggende winstgevendheid van het bedrijf in kaart gebracht en worden financiële risico’s en opportunities geïdentificeerd die een koper/verkoper kan gebruiken in zijn waardering en onderhandeling met de tegenpartij. Als M&A Trainee ben je onder andere verantwoordelijk voor het model en help je bij offertes en klantenpresentaties.

Naast bovengenoemde afdelingen heb je voor je 3e en 4e rotatie keuze uit de volgende afdelingen:

Valuations & Modelling: Binnen Valuations & Modelling maak je onderdeel uit van een team dat zich richt op diverse waarderingsvraagstukken. Onze waarderingen geven klanten inzicht bij bepaalde investeringsbeslissingen, bijvoorbeeld in het kader van een koop of verkoop van een onderneming of divisie, of bij een financiële – of fiscale herstructurering. Andere situaties waarvoor onze waardeanalyses dienen zijn onder meer aandeelhouders- en commerciële disputen en financiële verslaggevingsvraagstukken.

Naast het uitvoeren van bedrijfswaarderingen help je klanten (hernieuwd) inzicht in hun onderneming te geven door het bouwen van financiële modellen. Deze modellen ondersteunen klanten bij de financiële uitwerking van een business plan, of bieden houvast bij investerings- en financieringsvraagstukken, waaronder in onderhandeling met kopers, verkopers en financiers. Als M&A Trainee zit jij aan de knoppen en vertaal je de geïdentificeerde business drivers, financieringsstructuren en scenario’s naar inzicht gevende analyses en presentaties.

Debt & Capital Advisory 

Het Debt & Capital Advisory team helpt bij het arrangeren van acquisitiefinanciering, groeifinanciering of herfinanciering. Onze clientèle bestaat uit familiebedrijven, (mid) corporates en (internationale) private equity huizen

Restructuring Services

Het Restructuring team is gespecialiseerd in het adviseren van stakeholders die voor een stevige verandering staan. Bij een onderneming die minder goed presteert is snel een diepgaand inzicht gewenst waarbij onafhankelijk advies aan de verschillende stakeholders van de ondernemingen (banken, aandeelhouders, management) moet leiden tot een turn-around plan dat gedragen wordt door deze stakeholders.

M&A Operations

Het M&A Operations team helpt (internationale) klanten met haar transactie op strategische, operationele en financiële onderwerpen. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat we een bedrijfssplitsing begeleiden, operationele risico’s inschatten, business plannen schrijven of een synergie case opstellen voor de integratie.

Commercial Due Diligence

Het commercial due diligence team helpt klanten met cutting-edge insights in de markt, concurrenten en klanten van overname targets.

Deal Financials 

Het Deal Financials team richt zich op het ondersteunen van klanten in de voorbereidingen bij grote complexe projecten en transacties, zoals de afsplitsing van een bedrijfsonderdeel, een IPO of claim emissie.

Technology & Innovation

Het technology & innovation team challenges de status quo en helpt Deloitte M&A om voorop te blijven lopen door het gebruik van permanente technologie ontwikkeling en innovatie.

What we offer

 • naast een vast salaris, deel je bij ons mee in de winst;
 • een overwerk regeling waarmee je een vergoeding kunt krijgen voor overwerk;
 • mooie doorgroeimogelijkheden. Afhankelijk van je ambities en performance;
 • een development program waardoor je je doorlopend blijft ontwikkelen;
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • 26 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om per jaar 15 vakantiedagen bij te kopen;
 • een 32 of 40-urige werkweek;
 • de mogelijkheid om 1 keer per jaar een maand onbetaald verlof op te nemen;
 • de mogelijkheid om minimaal 2 maanden op sabbatical te gaan;
 • een goede mobiliteitsregeling: een leaseauto met tankpas voor Europa óf de Mobility+ optie óf een bruto cashoptie waarmee je zelf al je vervoer regelt óf een OV-jaarabonnement;
 • Een iPhone, die je ook privé mag gebruiken;
 • een laptop met 4G verbinding;
 • een goede pensioenregeling;
 • mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve ziektekostenregeling;
 • de mogelijkheid om te profiteren van fiscaal aantrekkelijke zaken, zoals bedrijfsfitness en een fietsplan.
Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Manager Tax | Aruba

Engineering / Techniek, Banking / Finance, Fiscaal, Management

Deloitte - Aruba

Als manager Tax behandel je complexe fiscale adviezen en aanvragen en ben je verantwoordelijk voor commerciële activiteiten ten behoeve van fiscale begeleiding gericht op optimale belastingconstructies bij cliënten. Je voert het beheer over cliëntenportefeuille, zowel relationeel als financieel en administratief. Je beoordeelt vakinhoudelijke adviezen en werkzaamheden van Junior Managers, (senior) consultants van de Tax afdeling en je treedt op als mentor voor de verdere ontwikkeling. Je blijft op de hoogte van de vaktechnische ontwikkelingen en levert een bijdrage aan de vak ontwikkeling binnen de organisatie.

Aanmelden tot en met

Business Analyst M&A Transaction Services

Banking / Finance

Deloitte - Amsterdam, Rotterdam

Als Business Analyst vorm je samen met de consultants en managers het team wat samen werkt aan een project. Je verricht diepgaande analyses van de historische resultaten en balanspositie maar ook van de toekomstverwachtingen (projecties) van het bedrijf. De onderzoekswerkzaamheden richt zich op alle gebieden waarop het Transaction Services team opereert. Zo zal je met name verantwoordelijk zijn voor financiële analyses en modellen, maar ook zal je assisteren bij offertes en klantenpresentaties. Tevens leg je verbanden en denk je verder hoe jouw analyses van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze opdrachtgevers.

Aanmelden tot en met

Business Analyst Benefits Pensions & Advisory

Banking / Finance

Deloitte - Amsterdam

Als startende analyst werk je aan verschillende opdrachten. Je ondersteunt (senior) consultants en managers bij de uitvoering van de projecten. Zo ben je betrokken bij de uitvoering van complexe analyses, ontwikkeling van modellen in Excel, opstellen van rapportages en het geven van presentaties. Je verricht werkzaamheden op verschillende gebieden waarop het Benefits & Pension Advisory team opereert. Bovendien bereid je adviezen voor, analyseer je marktgegevens en werk je voor een brede groep nationale en internationale klanten, waarmee je ook snel zelf in contact komt. Je werkt mee aan de realisatie van projecten waarbij je deel uitmaakt van multidisciplinaire Deloitte teams.