Overslaan en naar de inhoud gaan

IT traineeship Overheid

Bedrijf: Calco
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Randstad
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Geen achtergrond in de IT, maar wel carrière maken in dit vakgebied? Het kan bij Calco

Dat lees je goed! Wij bieden jou, als geïnteresseerde in IT, graag de mogelijkheid aan een carrière te starten in dit vakgebied. We weten immers zelf hoe leuk de IT is en dat plezier gunnen we iedereen. Zou jij daarnaast het allerliefst voor een overheidsorganisatie willen werken? Dan is het IT traineeship Overheid een interessante optie voor jou.

 

Over het traineeship

Met het éénjarig IT traineeship Overheid van Calco, kan je als IT’er aan de slag bij een overheidsinstelling. Je wordt opgenomen in een pool en kan vanaf het eerste moment gebruik maken van ons opleidingsmateriaal. Als er een passende opdracht is gevonden, start je met de opleidingsperiode van 6 weken (40 uur per week), waarvan jij gemiddeld slechts 1 dag in de week naar ons interne opleidingscentrum in Amsterdam komt. De overige lessen en e-learnings worden online gevolgd. Je leert de basis van IT, maar ook soft skill trainingen maken deel uit van het lesprogramma. Hierna begint jouw inzetperiode bij de overheidsorganisatie (36 uur per week) waar jij jezelf verder gaat ontwikkelen. Tijdens je inzet houd je contact met jouw persoonlijke fieldmanager, met wie je kunt sparren en bij wie je altijd terecht kunt met vragen.

Met het éénjarig IT traineeship Overheid van Calco, kan je als IT’er aan de slag bij een overheidsinstelling. Je wordt opgenomen in een pool en kan vanaf het eerste moment gebruik maken van ons opleidingsmateriaal. Als er een passende opdracht is gevonden

 • Je hebt een hbo- of wo-bachelor diploma (harde eis), je studierichting maakt niet uit
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal (harde eis)
 • Een goede beheersing van de Engelse taal
 • Je wil jezelf graag ontwikkelen op het gebied van IT
 • Je wil graag werken bij een overheidsorganisatie
 • Vindt zowel zelfstandig als in groepsverband werken prettig
 • Houd er rekening mee dat je vanaf de inzetperiode twee keer per week in Apeldoorn werkt

Ons aanbod aan jou

 • Je ontvangt salaris vanaf het moment dat je start met de opleiding;
 • De kans om te ontdekken welke functie binnen de IT bij jou past
 • Persoonlijke begeleiding bij jouw ontwikkeling door je eigen Fieldmanager
 • De kans om terecht te komen bij een overheidsorganisatie als de Belastingdienst, DUO, DICTU of CJIB
 • Een vast contract van Calco vanaf het moment dat je op inzet gaat
 • 26 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld (vanaf inzet)
 • Diverse opleidingsmogelijkheden bij Calco
 • Een kilometervergoeding van €0,19 per kilometer of een ov-vergoeding tijdens je opleidingsperiode. Ga jij op inzet bij de opdrachtgever? Dan ontvang je een NS Business card die je ook privé en in het weekend mag gebruiken
Vooraanmelden

Andere vacatures

werken bij calco
Aanmelden tot en met

Systeembeheerder

IT / ICT

Calco - Amsterdam

Hallo, systeembeheerder… Heb je even een moment? Als systeembeheerder bij Calco zal je deze vraag geregeld krijgen want: ✓ Jij weet alles van systemen en de IT infrastructuur;✓ Jij lost systeemstoringen en IT problemen succesvol op; ✓ Jij graag werkt in een flexibele en ontspannen werkomgeving met enthousiaste collega’s. Spreekt bovenstaande je aan? Lees dan verder!

 
Systeembeheerder
werken bij calco
Aanmelden tot en met

HR Adviseur

HRM / Recruitment

Calco - Amsterdam

Ben jij op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van HR? Draai jij je hand niet om voor uitdagingen op het gebied van bijvoorbeeld verzuim, on- en offboarding? En kan jij op alle niveaus communiceren en adviseren? Dan is de functie van HR adviseur wat voor jou!

HR Adviseur
werken bij calco
Aanmelden tot en met

HR Medewerker

HRM / Recruitment, Management, PR / Communicatie

Calco - Amsterdam

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie binnen HR en werk jij nauwkeurig? Ben jij dé sparringpartner voor zaken omtrent HR en werk jij graag met mensen? Solliciteer dan nu voor de functie van HR medewerker bij Calco.

HR Medewerker