WO Kwaliteitsmanagementstage | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

KPNWO Kwaliteitsmanagementstage

Aanmeld Deadline 24-06-2015
Startdatum 19-06-2014
Type stage Werkstages
Duur in maanden
4
Richting

Management

...
>> Alles bekijken
Niveau
WO
Locatie
Den Haag
Salaris / maand
€ 500.-
Deadline:
24-06-2015 (Over Verstreken)
Richting:

Management

Niveau:
WO
Locatie:
Den Haag
Duur in maanden:
4
Startdatum:
19-06-2014
24-06-2015
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Stages van KPN

Over de afdeling

De stage zal uitgevoerd worden in het segment Zakelijke Markt (ZM) binnen de afdeling

Lees meer

CSIO CE&I PMI

Customer Services Integration Operations (CSIO) is dé service-ingang voor alle klanten en klantsegmenten in de Zakelijke Markt van KPN, voor verkoop, levering, storingen, factuurvragen en klachten. Daarnaast is CSIO de operationele organisatie die zorgt dat de producten en diensten zo snel en zo efficiënt mogelijk geleverd en beheerd worden. 

Customer Excellence & Improvement (CE&I) ondersteunt de Klantsegmentteams, de Productteams en het Customer & Channels Team, in de totale breedte van ZM door het initiëren en implementeren van verbeteringen en vernieuwingen (innovaties) op het gebied van klantprocessen, klantbediening en productintroducties (en -uitfaseringen). 

Process Management & Improvement (PMI) waarbinnen Demand en Supply Management, Security en Compliance (DSC) de trusted advisor is van het management (CSIO en ZM) bij de inrichting van de besturing van interne leveranciers en bij het optimaliseren van processen en IT-systemen, zodat wordt voldaan aan tijdige & juiste verantwoording aan klanten en andere stakeholders over de compliance aan interne en externe wet- en regelgeving. 

Het team bestaat uit zeven zelfstandig werkende professionals en is 1 januari 2014 ontstaan na een reorganisatie van KPN ZM.

Lees meer

Stage omschrijving

De afdeling CSIO moet bij de uitvoering van de werkzaamheden voldoen aan verschillende normen op het gebied van informatiebeveiliging en business continuity management. Voorbeelden zijn het KPN Security Policy Framework (KSP), ISO 27001, security baselines, KPN Assurance Framework. Voor de lijnorganisatie is het echter niet duidelijk in welke situaties welke normen van toepassing zijn en hoe deze geïmplementeerd en aangetoond moeten worden.

De student zal in afstemming met de professionals binnen PMI de relevante normenkaders op elkaar moeten afstemmen, integreren en naar de werkzaamheden van CSIO moeten vertalen, zodanig dat het voor de operationele afdelingen binnen CSIO duidelijk is aan welke normen op welke wijze voldaan moet worden.

Lees meer

Jouw profiel

  • Het treft een stageopdracht voor een WO-student 
  • De kandidaat moet zelfstandig kunnen werken, over analytische vaardigheden beschikken en kunnen om gaan met complexe situaties 
  • Affiniteit met informatiebeveiliging, business continuity en besturingsvraagstukken
Lees meer

Overige informatie

-        Start datum: z.s.m. 

-        Looptijd stage: 4 maanden (let op vakantieperiode!)

-        Aantal uur / dagen per week dat er stage wordt gelopen: 4 dgn/36 uur per week

-        Stage vergoeding: € 500,- per maand

Lees meer

Werken bij KPN

Branche
Telecom / IT
Technology / Industry
Aantal landen
5
Hoofdkantoor Holland
Den Haag
Medewerkers buitenland
30599