Junior Pensioenjurist/advocaat-stagiaire Pensioenrecht | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

HVGJunior Pensioenjurist/advocaat-stagiaire Pensioenrecht

Aanmeld Deadline 03-11-2014
Richting

Juridisch

...
>> Alles bekijken
Niveau
WO
Locatie
Amsterdam
Deadline:
03-11-2014 (Over Verstreken)
Richting:

Juridisch

Niveau:
WO
Locatie:
Amsterdam
Startdatum:
-
03-11-2014
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Stages van HVG

Introductie

Holland Van Gijzen zoekt voor haar kantoor in Amsterdam een junior pensioenjurist/advocaat-stagiaire Pensioenrecht.

Lees meer

Werkgebied

De Praktijkgroep Pensioenrecht richt zich met name op advisering aan pensioenuitvoerders, ondernemingen, werkgeversorganisaties en pensioenfondsen. Naast meer strategische en beleidsmatige advisering over de invulling van het pensioenbeleid en de daarbij passende pensioenregeling, bestaan de werkzaamheden uit onder andere pensioenveranderingstrajecten, medezeggenschapsvraagstukken, compliancewerkzaamheden en specifieke pensioenfondsadvisering. Daarnaast geven wij advies over gelijke behandelingsvraagstukken, problematiek rond toeslagverlening, governance-issues, en bedrijfstakregelingen en participeren wij regelmatig in due dillegence onderzoeken. Vanzelfsprekend ondersteunen wij ook cliënten ook bij mogelijke geschillenbeslechting en voeren wij indien nodig procedures.
Er wordt er veel samengewerkt met de actuarissen en fiscalisten van Ernst & Young. Op die manier kunnen wij cliënten voorzien van een compleet pensioenadvies.

Lees meer

Profiel

De mensen die wij zoeken zijn talentvol. Niet alleen in de zin dat zij mooie cijfers hebben gehaald, maar vooral ook omdat zij visie, inzet en ambitie hebben. Wellicht heb je al wat (werk)ervaring binnen het pensioenrecht, maar je bent zeker iemand met een aantoonbare affiniteit/interesse in dit vakgebied!

Verder ben je iemand die bereid is een stap extra te zetten: voor jezelf, voor collega's en voor de klant. Je bent communicatief vaardig, creatief en collegiaal.
Je bent juridisch sterk en een ondernemende teamspeler met goede sociale vaardigheden. Verder beschik je over een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Lees meer

Ons aanbod

Holland Van Gijzen biedt een dynamische baan in een prettige en collegiale sfeer. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en wij bieden goede opleidingsmogelijkheden. De samenwerking met andere advocaten van ons kantoor en specialisten van Ernst & Young maakt het werk dynamisch en afwisselend. Verder bieden wij een breed pakket aan cursussen en trainingen en een team van gezellige collega’s.

Lees meer

Belangstelling?

Richt je sollicitatie aan Marissa Louwen via onderstaande link.
Voor meer informatie over deze vacature kun ook je contact opnemen met Marissa Louwen via marissa.louwen@nl.ey.com of via 088 407 5086.

Lees meer

Werken bij HVG

Branche
Law / Fiscal / Notary
Aantal landen
4
Hoofdkantoor Holland
Amsterdam
Medewerkers NL
150