Overslaan en naar de inhoud gaan

Deloitte

4847 werknemers

Deloitte - Meewerkstage MKB Accountancy & Advies

Deadline: 28-08-2024 12:00:00
Niveau
WO
Richting

Aanmelden

onze ambitieuze 2e of 3ejaars HBO en WO studenten met als studierichting Accountancy of Bedrijfseconomie die gemiddeld gedurende 10 weken bij ons stage willen lopen.

Wil je solliciteren naar een meewerkstage binnen Deloitte? Klik dan op onderstaande button en laat je cv, motivatiebrief en cijferlijsten achter.  

Samenvatting

Als HBO-er hoort een meewerkstage bij je studie en als WO-er kun je een stageperiode in je studieprogramma inpassen. Bij ons krijg je de gelegenheid zo'n meewerkstage te lopen. Je kunt kiezen uit de volgende richtingen: de corporate market (internationale en grote nationale cliënten), de nationale markt (MKB-cliënten) of de Publieke Sector (ministeries, gemeenten en overige non-profit instellingen). In alle gevallen zul je in een team werken en taken doen die bij het werk van een accountant horen. Je krijgt een vaste mentor die jou begeleidt en bij wie je terecht kunt met je vragen. Een meewerkstage is niet alleen een prima manier om de theorie in de praktijk te brengen, maar ook om te kijken of wij jouw werkgever van de toekomst zijn (en jij onze medewerker).

Deloitte is met zo'n 6.000 medewerkers en kantoren in heel Nederland de grootste organisatie op het gebied van accountancy, belastingadvies, consultancy en juridische dienstverlening. Er zijn stagemogelijkheden op verschillende kantoren van Deloitte door heel Nederland.