Stagiair(e) Strategy Trends | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

BerenschotStagiair(e) Strategy Trends

Aanmeld Deadline 07-08-2014
Startdatum 01-09-2014 t/m 28-02-2015
Richting

Consulting

...
>> Alles bekijken
Niveau
WO
Deadline:
07-08-2014 (Over Verstreken)
Richting:

Consulting

Niveau:
WO
Locatie:
Startdatum:
01-09-2014 t/m 28-02-2015
07-08-2014
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Stages van Berenschot

De stage

Berenschot zoekt per 1 september 2014 een stagiair in het kader van het onderzoek Strategy Trends 2015. De stageperiode is september 2014 t/m februari 2015, voor 4 of 5 dagen per week.

Wij zoeken gemotiveerde studenten met een passie voor strategie, nieuwsgierigheid naar het werken bij Berenschot en interesse in het uitvoeren van kwantitatief en kwalitatief trendonderzoek.

Reageren kan tot 8 augustus 2014.

Lees meer

Wat houdt de stage in?

Als stagiair Strategy Trends is je primaire taak het meewerken aan het negende Berenschot Strategy Trends onderzoek (2015 versie). Taken omvatten het bouwen en verifiëren van de vragenlijst, afstemmen met (internationale) partners, werven van respondenten, uitvoeren van kwantitatieve data-analyse en leggen van dwarsverbanden, schrijven en redigeren van teksten en genereren van media-exposure. Naar verwachting zal dit gemiddeld ongeveer 75% van je tijd in beslag nemen.

Daarnaast werk je mee aan andere werkzaamheden binnen de adviesgroep. Zo biedt deze stage de mogelijkheid het (strategie-)adviesvak van binnenuit te leren kennen. Tijdens je stage werk je mee in uiteenlopende opdrachten en (offerte)trajecten. Je wordt professioneel begeleid waarbij oog is voor je persoonlijke én je vakinhoudelijke ontwikkeling. Je ontvangt een stagevergoeding en werkt bij ons op kantoor in Utrecht.

Lees meer

Voor wie is de stage bedoeld?

Als stagiair Strategy Trends zoeken wij hard werkende jonge academici (Master-studenten) met een bedrijfskundige of bedrijfseconomische achtergrond. Je bent op conceptueel niveau bekend met bedrijfsstrategie en geïnteresseerd in de keuzes die bedrijven maken in de boardroom. Belangrijkste vaardigheden liggen in het kunnen doen van kwantitatieve en statistische data-analyse (SPSS of vergelijkbaar is een pre) en het toepassen van uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels). Creativiteit, pro-activiteit en teamgericht werken zijn een must.

Lees meer

Wie zijn je collega's?

De adviesgroep Strategy, Funding & Innovation (SFI) adviseert organisaties over vraagstukken op het gebied van strategieformulering en –realisatie, restructuring & recovery, subsidies, financiering en innovatieclusters. Wij werken voor raden van bestuur, directies en management van grote Nederlandse en MKB-bedrijven, innovatieclusters en branches en verenigingen. Onze voornaamste sectoren zijn de zakelijke en financiële dienstverlening, agrifood, maakindustrie, energie en vele andere. Vanuit het hoofdkantoor in Utrecht wordt nauw samengewerkt met de kantoren in België, Caribbean, Brazilië en Zuid-Afrika.

Lees meer

Interesse?

Mail dan jouw brief met motivatie en cv via de website. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Roel van Lanen, senior strategieconsultant en eindverantwoordelijk voor het onderzoek, via r.vanlanen@berenschot.nl. Meer informatie over het Strategy Trends onderzoek (2014-versie) is te vinden op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lees meer

Werken bij Berenschot

Branche
Consultancy
Aantal landen
5
Hoofdkantoor Holland
Utrecht
Medewerkers buitenland
450
Omzet
59000000