Stagiair(e) marketing, communicatie en pr | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

BerenschotStagiair(e) marketing, communicatie en pr

Aanmeld Deadline 01-01-2015
Startdatum 05-01-2015
Richting

Marketing

Communicatie

...
>> Alles bekijken
Niveau
HBO & WO
Deadline:
01-01-2015 (Over Verstreken)
Richting:

Marketing

,

Communicatie

Niveau:
HBO & WO
Locatie:
Startdatum:
05-01-2015
01-01-2015
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Stages van Berenschot

Stagiair(e) gezocht

De afdeling Informatie & Communicatie van Berenschot zoekt enthousiaste HBO-of WO- studenten die op zoek zijn naar een veelzijdige en leerzame meewerkstage op het gebied van (online)marketing, communicatie en pr.

Lees meer

De afdeling II&C

De afdeling Informatie & Communicatie is verantwoordelijk voor het corporate communicatiebeleid van Berenschot. Daarnaast vervult de afdeling een belangrijke rol in het adviseren en faciliteren van de adviseurs over (online)marketing- en communicatievraagstukken.
De werkzaamheden van de afdeling Informatie & Communicatie zijn heel uiteenlopend. Een greep uit de activiteiten van de afdeling: merkenbeleid, internal branding, de website/intranet, social media, PR, Interne communicatie, huisstijlbewaking en -ontwikkeling, arbeidsmarktcommunicatie.

Lees meer

Wat vragen wij en wat bieden wij?

Berenschot is op zoek naar studenten die graag in de volle breedte ervaring willen opdoen in het communicatievak. Afhankelijk van jouw leervraag als student en de projecten die er lopen, kunnen we samen kijken naar een goede invulling van de stageperiode. We bieden een boeiende leerplek met leuke collega's, een passende stagevergoeding en veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast loop je stage bij een inspirerend en toonaangevend bedrijf.

Lees meer

Iets voor jou?

Herken je je in de volgende eigenschappen: teamspeler, flexibel, creatief en proactief? Ben je ondernemend en klantgericht? Mail dan je brief met motivatie en cv via de website naar Rike Weeda-Swamborn (II&C). Er is weer plek voor een stagiair marketing, communicatie en PR in 2015. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lees meer

Werken bij Berenschot

Branche
Consultancy
Aantal landen
5
Hoofdkantoor Holland
Utrecht
Medewerkers buitenland
450
Omzet
59000000