Treasury bij ABN AMRO MeesPierson | TraineeshipsOverzicht.nl
Business Talent Network

ABN AMRO BankTreasury bij ABN AMRO MeesPierson

Aanmeld Deadline 30-09-2014
Startdatum Per Direct
Duur in maanden
5
tot
Maximale duur in maanden: 
6
Richting

IT

Finance

...
>> Alles bekijken
Niveau
WO
Locatie
Amsterdam
Deadline:
30-09-2014 (Over Verstreken)
Richting:

IT

,

Finance

Niveau:
WO
Locatie:
Amsterdam
Duur in maanden:
5
Startdatum:
-
30-09-2014
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Stages van ABN AMRO Bank

Beschrijving

Jij verbetert en optimaliseert de database en de termsheet translator. Je zorgt ervoor dat de specificaties van de producten eenvoudig ingevoerd kunnen worden, de benodigde klantinformatie en voorbeelden duidelijk en overzichtelijk op papier komt te staan en uiteindelijk snel en efficiënt klantbevestigingen gemaakt kunnen worden. Hierdoor wordt het proces van uitgeven van gestructureerde beleggingen efficiënter en klantgerichter. Je eigen inbreng is belangrijk en wordt zeer gewaardeerd.

Lees meer

Wie ben jij

Een jonge IT professional  met veel kennis  van MS Office (Excel en Access) en Visual Basics. Je bent bekend met complexe financiële producten en derivaten. Je bent creatief, flexibel en oplossingsgericht. En je bent instaat om jezelf te verplaatsen in klanten die de termsheet translator moeten lezen. Je werkt graag samen in een dynamisch team. Maar je moet ook goed zelfstandig kunnen werken om je doel te bereiken. Zoals gezegd, eigen inbreng is bij deze opdracht erg belangrijk. Je hebt passie om de bestaande database, de termsheet translator en bijbehorende processen te verbeteren en optimaliseren.

Lees meer

Wie zijn wij

Treasury is onderdeel van Private Banking Nederland. Wij leveren gestructureerde beleggingsoplossingen en Treasury oplossingen aan de klanten van ABN AMRO MeesPierson. Hierbij doen wij de advisering, maar ook structurering en inkoop van de producten.

Lees meer

Werken bij ABN AMRO Bank

Branche
Banking/Finance
Aantal landen
23
Hoofdkantoor Holland
Amsterdam
Medewerkers buitenland
24225
Medewerkers NL
21000