Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

3.2 Het uitvoeren van aparte analyses in SPSS

Als je bijvoorbeeld voor zowel mannen als vrouwen apart de bloeddrukgegevens tegen het gewicht wilt vergelijken kun je gebruik maken van split fle. Hiervoor ga je eerst naar data en hier kies je de optie split file. Kies vervolgens voor organize outcomes by groups en de variabele die je wilt vergelijken plaats je naar groups based on. Let er op dat je de optie sort data by grouping selecteert. (en ook weer uitzet indien je verder gaat met alle gegevens.)

Scriptie Matchmaker Totaal prijzengeld €4.000

Scriptie Matchmaker

In Nederland zijn er vele geldprijzen te winnen met je scriptie. Meer dan €100.000 euro per jaar!!

Door het invoeren van enige gegevens in onze scriptie-prijs-matchmaker ontdek je binnen twee minuten voor welke scriptieprijzen jouw scriptie in aanmerking komt.

Je wordt vervolgens op de hoogte gehouden via mail in je inbox in jouw eigen dashboard. Zo weet je precies wanneer je je kan aanmelden voor een scriptieprijs die aansluit bij jouw studie en scriptie.

Veel succes!

Match nu
Finance
Het Finance Traineeship is een van de richtingen waarin je kunt starten als trainee binnen NN Group. Deze richting is voor studenten met een financiële achtergrond die hun talent willen toepassen in het Finance vakgebied.
30-04-2017
Deadline
3 dgn