Overslaan en naar de inhoud gaan

Ormit Talent

176 werknemers

Ormit Talent - Management Traineeship

Deadline: 29-02-2024 12:00:00
Niveau
WO
Richting

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan maatschappelijke vraagstukken? Heb jij een kritische blik op onderwerpen die dagelijks in het nieuws verschijnen en denk je dat het anders kan? Jeuken jouw handen en wil jij jouw kwaliteiten inzetten voor een beter Nederland? Dan kan ons traineeship precies zijn wat je zoekt! 

 

De wereld veranderen terwijl jij hem ontdekt

Je weet dat je eerste baan bij de overheid moet zijn. Maar kies je voor de centrale- of decentrale overheid? Dit traineeship bied je dé kans om te ontdekken welke overheidsorganisatie en welke rol het beste bij je past. Of het nu een gemeente, provincie, uitvoeringsorganisatie, waterschap of ministerie is. Laat je gedurende twee jaar verrassen! Maar linksom of rechtsom, je werkt altijd direct aan relevante maatschappelijke oplossingen. Je kan ingezet worden bij verschillende opdrachtgevers binnen de overheid. Bijvoorbeeld in de rol van projectsecretaris, projectleider, junior beleidsmedewerker of adviseur.

Tijdens het traineeship volg je een intensief ontwikkelprogramma, waarin je wordt gecoacht en getraind op persoonlijke en professionele vaardigheden. Dit traineeship verheldert je inzicht in de dynamische wereld van de publieke sector. En vooral ook wat jij nodig hebt om in deze boeiende, maar ook uitdagende sector, het verschil te maken. Kortom jouw persoonlijk en professionele ontwikkeling staat centraal.  En jouw ontwikkeling gaat in sneltreinvaart van 0 naar 100. Je legt daarmee een waardevolle basis voor de rest van je carrière.

Ben jij klaar voor een uitdagend en veelzijdig traineeship in de publieke sector? Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons talentprogramma voor de toekomstige leiders binnen de overheid.