Overslaan en naar de inhoud gaan

Ormit Talent

176 werknemers

Ormit Talent - GIS Specialist Traineeship @ PWN

Niveau
Richting

Ben je klaar om je carrière een vliegende start te geven in een dynamisch en essentieel vakgebied voor moderne infrastructuur en milieubeheer? Ormit Talent biedt jou de kans om als GIS (Geografisch Informatie Systeem) Trainee aan de slag te gaan binnen PWN, waar je wordt opgeleid tot GIS Specialist!

Bij PWN draait alles om het leveren van hoogwaardig drinkwater en het beschermen van de prachtige natuur in Noord-Holland. Al sinds 1913 zorgt PWN ervoor dat miljoenen mensen kunnen genieten van schoon en veilig drinkwater, terwijl ze ook de duingebieden in een deel van de de provincie beheren en koesteren.  

Wat PWN bijzonder maakt? Hun passie voor innovatie en duurzaamheid. Ze combineren de nieuwste technologieën met een groene visie, zodat ze niet alleen vandaag, maar ook morgen kunnen blijven bijdragen aan een betere wereld. Of je nu aan het werk bent in hun geavanceerde waterzuiveringsinstallaties, in het veld in hun duingebieden, of vanuit hun moderne kantoor – bij PWN maak je echt een verschil.

Het traineeship

Bij PWN bieden we een uniek en uitdagend GIS Specialist Traineeship aan binnen onze organisatie. Gedurende dit tweejarige programma krijg je de kans om verschillende aspecten van het GIS-landschap te ontdekken door het uitvoeren van diverse projecten en opdrachten. Je werkt nauw samen met verschillende teams en afdelingen, waardoor je een breed inzicht krijgt in hoe GIS bijdraagt aan de bedrijfsvoering van PWN. 

Je wordt direct uitgedaagd om je projecten succesvol te volbrengen samen met het team en om het beste uit jezelf te halen. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om veel te leren en impact te maken. Natuurlijk helpen we je hierbij! Je doorloopt een intensief ontwikkelprogramma gericht op zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling. Na dit traineeship zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen PWN die passen bij jouw ambitie en talenten. 

Meer over de GIS-afdeling bij PWN

De GIS-afdeling bij PWN speelt een cruciale rol in het beheren en optimaliseren van geografische data om de bedrijfsvoering te ondersteunen en te verbeteren. Hieronder een overzicht van de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van de GIS-afdeling:

  • Beheer van Geografische Data: Beheer van essentiële geografische data voor het plannen, uitvoeren en monitoren van alle activiteiten.
  • Ontwikkeling en Onderhoud van GIS-oplossingen: Creëren van Apps, interactieve kaarten, datamodellen en web services.
  • Data-analyse en Visualisatie: Uitvoeren van complexe data-analyses en visualiseren van resultaten voor bijv. kaarten en in rapporten, maar ook story maps en interactieve dashboards.
  • Innovatie en Technologie-integratie: Integreren van de nieuwste GIS-technologieën om de efficiëntie te verbeteren.
  • Ondersteuning en Training: Bieden van ondersteuning en training aan collega’s binnen PWN.
  • Samenwerking met Externe Partners: Samenwerken met externe leveranciers en partners om de kwaliteit en beschikbaarheid van GEO-informatie te waarborgen.
  • Bijdragen aan Duurzaamheid: Leveren van nauwkeurige geografische data ter ondersteuning van duurzaamheidsinitiatieven binnen PWN.
Solliciteren?

Ben jij klaar om je carrière te starten bij PWN en wil je meer weten over dit traineeship? Neem dan contact op met onze recruiter of solliciteer direct via onze website. We kijken ernaar uit om jouw talent te ontdekken en samen te werken aan jouw toekomst binnen PWN en Ormit Talent!