Overslaan en naar de inhoud gaan

Ormit Talent

176 werknemers

Junior Project Lead @ Motion ASML

Deadline: 04-12-2022 12:00:00

Motion is onderdeel van ASML. En heeft mooie uitdagingen. Ambitieus om te groeien, optimaliseren, vernieuwen en innoveren. Denk aan: grote uitbreiding van personeel, introductie van nieuwe producten, volume van productie vergroten maar ook de manier van produceren gaat veranderen.

En jij als trainee? Jij kan echt impact maken om Motion groot te maken! Help jij mee aan het bouwen van de toekomst van Motion?

Over Motion

De afdeling Motion binnen de Twinscan-fabriek is verantwoordelijk voor de productie van alle kritische lineaire actuatoren voor alle ASML-platforms. Elke machine bevat tientallen actuatoren, op de plaats van de wafer stage. De wafer stage is de plaats waar de belangrijkste bewegende delen (actuatoren) van de lithografiemachine samenkomen, je kan het zien als het mechanische ‘hart’ van het systeem. In een ASML-lithografiemachine beweegt het podium twee wafer stages tegelijk, die elk een siliciumwafer bevatten. Terwijl één wafer wordt belicht, wordt de positie van de andere wafer gemeten door de metrologiesensoren van de machine. Zonder deze actuatoren zou de machine dus niet werken, dit maakt de afdeling Motion een grote en onmisbare speler binnen ASML.

Draag bij aan het creëren van complexe lineaire actuatoren in de dynamische, hightech ontwikkelings- en productieomgeving van Motion, onmisbaar in de wereld van ASML. Ben jij er klaar voor?!

Over de rollen:

Binnen dit traineeship zijn er twee rollen mogelijk. Wij gaan met jou in gesprek om de beste match te vinden.

(Junior) Project Lead/Project Management – Motion heeft grote uitdagingen met mooie projecten. Als JPL ben je samen met de Senior Project Lead eindverantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van de projecten. Jij maakt de planning, verdeelt de taken en houdt het overzicht. Jij zorgt ervoor dat de planning van het project realistisch is en dat deze nauwkeurig wordt uitgevoerd. Ook ben je flexibel en creatief wanneer je moet bijsturen. Jij bewaakt het overzicht, stuurt aan, evalueert en motiveert. Jij hebt een helikopterview en werkt nauwkeurig. Wij zoeken een geboren leider die energie krijgt van het grote plaatje uitwerken en dit tot een mooi resultaat weet te brengen!

Business Proces Analist – Jouw taak is de huidige situatie van Motion in kaart brengen. Je gaat alle kennis opdoen van de bestaande systemen en processen. Als BPA breng je de behoeften, wensen en eisen vanuit de organisatie in kaart zodat je verbeteringen kan aandragen. Dus je gaat niet alleen de huidige processen uitwerken, je analyseert complexe vraagstukken om te zien waar het nog efficiënter en effectiever kan. Ben jij proactief en goed in Tetris? Je puzzel skills zullen hier goed van pas komen! Laat jij alle processen en systemen vloeiend met elkaar werken? Dan zoeken we jou! Een super mooie uitdaging met grote impact!