Overslaan en naar de inhoud gaan

Ormit Talent

176 werknemers

Leadership program @ Eindhoven

Deadline: 04-12-2022 12:00:00
Niveau
Richting

DELA? We horen je denken…. Toch weten wij zeker dat deze coöperatie jou positief gaat verrassen! Want naast het organiseren van uitvaarten zit er ook een hele grote uitvaartverzekeraar achter met mooie uitdagingen en volop ontwikkelmogelijkheden. Als trainee werk jij alleen indirect mee om mensen een mooi laatste afscheid te geven. Zo zijn er onwijs gave projecten op allerlei verschillende gebieden. Denk daarbij aan: sustainability, positionering, digitalisering, uitbreiding van locaties/regio’s, integratie Yarden etc.

Durf jij het aan?

DELA is een onwijs goede werkgever! Bij DELA doe je ertoe. Ze staan midden in het leven en zetten áltijd een stap extra. Gedreven door passie halen wij het maximale uit het leven, zowel zakelijk als privé. Bij DELA krijg je alle vertrouwen en ruimte voor jouw persoonlijke groei.

Doordat ze bij DELA dagelijks meemaken dat het leven eindig is, zorgen zij ervoor dat de werk/privé balans echt goed is. Zo kan je bijvoorbeeld extra vakantie dagen bij kopen, is rijden in de file echt niet nodig (log lekker eerst thuis in), kan je hybride werken, krijg je flexibel te besteden budget wat je mag inzetten en wat niet werk gerelateerd hoeft te zijn. Dus altijd al een cursus kitesurfen willen doen? Dit is je kans! En ben je wel op kantoor? Dan voel je je daar vanaf moment één vast helemaal thuis. Het is een ontzettend tof pand en helemaal ingericht op deze tijd. Alle ruimtes hebben grote schermen, overal zijn zitjes waar je je laptop kan inpluggen, een heerlijke koffiebar beneden én een uitgebreid restaurant! En de locatie? Midden in Eindhoven, op loopafstand van de strip voor een goede vrijdagmiddagborrel!

Laat je verassen!

Waarom wij er zo zeker van zijn dat DELA je absoluut gaat verrassen en een van onze tofste traineeship is? Zij geloven écht in jou als trainee. En dat zal je merken. Vanaf dag één zal je in een sneltrein terecht komen. Gedurende je traineeship zal je 3 verschillende projecten uitvoeren bij 3 verschillende sectoren/afdelingen. Dit zorgt ervoor dat jij binnen 2 jaar DELA als geen ander leert kennen. Na die 2 jaar? Dan zit jij op een mooie positie binnen de organisatie! Wist je dat de vorige 6 Incompany trainees na 2 jaar nog steeds bij DELA werken?

 

Wil jij de garantie op een topcarrière binnen een grote organisatie? Wil je wat meer vastigheid maar wel de flexibiliteit vanuit een werkgever? Een huis kopen binnenkort? Dan is dit Leadership Program helemaal voor jou!   

 

Lees wat Mitch (huidig trainee bij DELA) hierover zegt:  

 

‘’Tijdens het sollicitatiegesprek kreeg ik te horen dat ze midden in een integratietraject zaten. Ze zei: ik heb een Ormit-er  nodig die ik op onze sneltrein kan trekken en die per direct met ons mee gaat rennen. In de eerste weken moet je niet denken, maar dóén. Ik dacht ja hoor. DELA… Een sneltrein? Zo veranderlijk zullen zij niet zijn. Tót mijn eerste dag. Ik mailde de desbetreffende manager en kreeg een automatische reply waarin stond: -Ik ben met vakantie. Voor alle vragen omtrent het integratietraject kunt u terecht bij Mitch van Dijk.- Tof, een sneltrein dus!’’  

discover

Jouw unieke persoonlijkheid, skills en talenten zijn het vertrekpunt voor een succesvolle carrière bij DELA in een management positie. Bij Ormit Talent geloven we in jouw talent. We doorgronden je persoonlijkheid, skills en talenten en helpen je deze verder te ontdekken. Maar dan ook echt. Samen graven wij dieper naar jouw kwaliteiten, ambities en levensdromen. Samen werken we aan jouw ontwikkeling en halen wij het beste in jou naar boven. Ormit Talent gelooft dat je pas echt gelukkig en succesvol in je werk kunt zijn als dit aansluit bij wie jij bent. Bovendien verwelkomen wij jou bij een inspirerende club van meer talenten zoals jij. Regelmatig komen jullie samen om ervaringen uit te wisselen tijdens trainingen, intervisies of gewoon bij een borrel. Reken maar dat jij je bij Ormit Talent blijft ontwikkelen. En dat het mooi en onvergetelijk wordt.

develop

Je gaat hard aan de slag met jouw ontwikkeling tot die future leader. Dit doe je niet alleen. Wij zijn er voor jou om je daarbij te helpen. Met de beste begeleiding, feedback, coaching en training in ons intensieve ontwikkelprogramma. Zo werk je tijdens dit 2-jarige traineeship aan het aanscherpen van zowel jouw persoonlijke- als business skills. Jouw toekomstige functie is in de richting van o.a. Project Management, Change Management, Product Management en Business analist.

deliver

Wij geloven dat je het meeste leert van doen. Je gaat aan slag met uitdagende opdrachten die er werkelijk toe doen bij de verschillende onderdelen van DELA. En die aansluiten bij de ervaring die jij al meeneemt. Jouw persoonlijke ontwikkeling groeit met de impactvolle resultaten die jij realiseert mee. Je krijgt de kans jouw talenten te laten zien en gedurende het 2-jarige programma te onderzoeken welke richting binnen DELA jij op lange termijn gaat kiezen. Je krijgt hiervoor alle ruimte om betekenisvol te zijn en het verschil te maken. Zo creëer je zelf kansen!

Wouter Rietveld Management trainee bij Ormit Talent, en Programmanager voor de nieuwe strategie bij DELA

De combinatie Ormit Talent en DELA zit mij als gegoten. Bij Ormit Talent vind en ontwikkel ik mijn talenten, word ik uitgedaagd om aan mijn leerdoelen te werken en ben ik omringd met collega’s die dezelfde stappen aan het maken zijn. En bij DELA kan ik experimenteren, heb ik een manager die mij ondersteunt en word ik uitgedaagd om de nieuwe strategie in beweging te brengen. Het inzetten van mijn talent om stakeholders te verbinden en om te sturen op resultaat kan ik bij DELA direct in de praktijk brengen.

Zo ontwikkel ik mijzelf EN zet ik bij DELA een verandering in beweging die zeker een generatie meekan!