Overslaan en naar de inhoud gaan

Ormit Talent

176 werknemers

Young Data Science Ontwikkelprogramma @ Vlammrs

Deadline: 06-09-2022 12:00:00
Niveau
Richting

“We believe in the full potential of data by investing in young data talents and teaching them exceptional skills in personal leadership and data expertise”

Vlammrs is de jonge, datanieuwsgierige start-up binnen Ormit Talent Group. Vlammrs helpt ambitieuze young professionals aan een carrière start in data. Vlammrs profiteert als dochter van Ormit Talent van het netwerk en jarenlange ervaring op het gebied van talent ontwikkeling en traineeships. 

Ormit het talent & ORTEC de expertise

De twee initiatiefnemers achter Vlammrs zijn een prima match, want Ormit Talent is al meer dan 25 jaar dé specialist in het ontwikkelen van toptalent. Door organisaties toegang te geven tot kritisch geselecteerde talenten maakt Ormit Talent vanuit persoonlijk leiderschap mensen en bedrijven succesvoller. Tel daarbij op de dataslimheid van ORTEC en je begrijpt waarom dit een impactvolle combinatie is. Het partnerschap van Ormit Talent en ORTEC werkt omdat ORTEC al 40 jaar lang een betrouwbare partner is in datagedreven ondersteuning van de besluitvorming. Vandaar ook de slogan van Vlammrs: Empowering data & people. Dat is precies wat we doen!

Datakennis + softskills

De doelstelling van Vlammrs is enthousiaste data talenten een unieke kans bieden om de basis te leggen voor een succesvolle carrière als data science professional. Het datagedreven werken biedt nieuwe kansen, maar vergt ook een ander werkwijze, mindset en kennis. Bij het succesvol laten slagen van dataprojecten gaat het dan ook niet alleen om data- en analytics-kennis. Ook de juiste set aan softskills is essentieel. Die combinatie bieden wij. Vlammrs onderscheidt zich sterk door de dubbele begeleiding die onze talenten krijgen. Ze krijgen niet alleen de technische ondersteuning vanuit ORTEC, maar juist ook de personal leadership en soft-skill-begeleiding waar Ormit Talent jarenlange ervaring mee heeft

Ben jij een uitzonderlijk data-talent? Net afgestudeerd? Of al met je eerste ervaring op zak? En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging bij een toonaangevend data-driven bedrijf? Meld je dan nu aan voor het Young Data Science Ontwikkelprogramma!

 

  • Ga vlammen in een uniek ontwikkelprogramma.
  • Werk fulltime aan uitdagende dataprojecten bij ambitieuze organisaties.
  • Volg trainingen op gebieden als data science, analytics, projectmanagement, personal leadership en ook soft skills.
  • Groei door als professional en als mens.
  • Laat je inspireren door je personal coach en een senior data-expert.
  • Wissel ervaringen uit met vele andere data-talenten.
  • Bouw je eigen professionele netwerk op.
  • Stoom versneld door naar de beste carrièreperspectieven.
  • Groei van data science student tot Data Science Professional!
Waarom kiezen voor Vlammrs?

Talent vormt de sleutel tussen de arbeidsmarkt en de bedrijfswereld. Bij Ormit Talent en Vlammrs zetten we in op dat talent en de ontwikkeling ervan. Samen streven we naar de perfect match tussen talenten en significante bedrijven.

Een startsalaris tussen € 2.800 en € 3.500 bruto per maand. Onkostenvergoeding en mobiliteit komen hier nog bij

Semi startup fase waar eigenaarschap en initiatief gestimuleerd wordt.

Het beste ontwikkelprogramma op de markt

Een kijkje in de keuken bij meerdere bedrijven

Een pool van mede trainees om je aan op te trekken

Maandelijkse borrels, activiteiten en reizen!