Overslaan en naar de inhoud gaan

Adviseur Duurzaamheid Politie

Deadline: 17-03-2022 12:00:00
Niveau
Richting

Dagelijks zetten 70.000 politiemensen zich als één korps in voor een veilige en rechtvaardige samenleving. Als grootste werkgever van Nederland neemt de Nederlandse politie haar verantwoordelijkheid en gaat ze haar bedrijfsvoering verduurzamen, haar footprint verkleinen en het korps gezonder maken. Er is een ambitieus programma opgesteld met daarin concrete ambities op gebied van o.a. inkoop, vastgoed, vervoer en facilitaire services. Er liggen toolboxen en routekaarten klaar om benut te worden. Het is nu zaak om in samenwerking met onze collega’s in de regio’s aan de slag te gaan. Daarvoor zijn we op zoek naar een talentvolle proactieve starter die de kansen ziet en deze in de praktijk benut.

  • Je hebt recent een HBO/WO opleiding afgerond idealiter in de richting van Klimaat, Energie of Duurzaamheid.
  • Je hebt de ambitie om op een duurzamere wijze bij te dragen aan
    een veilige, rechtvaardige en inclusieve samenleving.
  • Je bent een teamspeler met gevoel voor bestuurlijke processen maar vooral de drive om beleid te vertalen in concrete projecten.
  • Je bent ambitieus en wilt jezelf ontwikkelen en zoekt een fantastische start van je carrière.

Nationaal Energietraineeship

Deze functie wordt gecombineerd met het Nationaal Energietraineeship. Vier dagen per week ga je aan de slag op je werkplek, op de vijfde dag volg je het traineeprogramma. Daar krijg je trainingen en coaching gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je volgt gastcolleges van top-experts uit het werkveld en gaat op excursie naar aansprekende projecten binnen de energietransitie. Tevens leer je integraal samen te werken met andere trainees aan uitdagende energieprojecten bij minimaal vier verschillende organisaties.
Dit Energietraineeship geeft een boost aan de start van jouw carrière. Na het doorlopen van dit tweejarige traject, ben je een zelfsturende professional die, door persoonlijk leiderschap, inzicht in belangen, samenwerking en werkwijzen een unieke functie kan vervullen binnen het werkveld van de energietransitie. Je maakt deel uit van een netwerk, een hechte groep van professionals, die klaar is voor deze integrale aanpak.
Enthousiast geworden? Dan nodigen wij je hierbij uit om te reageren door een cv (incl pasfoto) en jouw motivatie te sturen. We nemen dan snel contact met je op.