Overslaan en naar de inhoud gaan

Deloitte

4847 werknemers

TOP Traineeship Finance

Deadline: 01-12-2021 12:00:00
Niveau

Ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen binnen finance en werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dat kan in het Talent Opportunity Program (TOP). Bij Deloitte.

What impact will you make?

Wij zijn op zoek naar gedreven studenten en starters die een slag willen slaan in een finance traineeship. Binnen 2 jaar ga je bij drie verschillende teams werken, steeds voor een periode van ongeveer 8 maanden. Je komt in aanraking met diverse aspecten van Internal Finance, Business Process Solutions en Audit/Audit Advisory. Na het traineeship kun jij aan de slag in de specialisatie die jou het best ligt of verder kijken binnen Deloitte op een andere afdeling. Een TOP traineeship bij Deloitte is dé ideale manier om ervaring op te doen en jouw talenten en kwaliteiten verder te ontwikkelen. Kortom, een uniek op maat gemaakt traject waar je de kans krijgt om je te ontplooien binnen TOP werkgever Deloitte!

This is how

De verschillende teams waarin je komt te werken zijn erg divers. Zo houdt de Interne Finance afdeling zich bezig met het volledige interne financiële proces, zoals GL, Financial Control, Business Control of Financial Analysis. Bij BPS kun je je bijvoorbeeld bezighouden met het proces van Accounting & Reporting en binnen Audit staan de controle van de jaarrekening en de processtromen centraal.

Naast de ervaring die je op doet in verschillende teams, staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Zo ga je aan de slag met een career coach die jou begeleidt in het ontdekken van jouw ambitie. Daarnaast krijgt je de mogelijkheid om talloze trainingen te volgen die jouw vakkennis en persoonlijke skills nog beter gaan maken.

Verder kun je dit verwachten:

  • Je start in een groep met andere ambitieuze trainees. Samen volg je trainingen en delen jullie ervaringen.
  • Je werkt op kantoor The Edge/Maastoren waar een dynamische sfeer hangt..
  • Door te switchen tussen verschillende teams, blijf je jezelf continue uitdagen en zal je meer leren in een kortere periode.
What we offer
  • Naast een vast salaris, deel je bij ons mee in de winst. 
  • Een development program waardoor je je doorlopend blijft ontwikkelen. 
  • Vergoeding om een thuiswerkplek in te richten om te zorgen dat je op een ergonomisch verantwoorde manier kunt werken. 
  • Een 32 of 40-urige werkweek.
What you offer

 

Voor dit traineeship kunnen studenten en starters (t/m 3 jaar werkervaring) zich aanmelden. We zijn op zoek naar leergierige, gedreven kandidaten die het lef hebben om, met vallen en opstaan, nieuwe dingen uit te proberen en zo zich te blijven ontwikkelen. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Als student zit je in de eindfase van je studie. Van WO-studenten verwachten wij dat zij bezig zijn met hun master. Van Hbo-studenten verwachten wij dat ze in hun 4e studiejaar zitten. Als starter verwachten we dat je maximaal 3 jaar werkervaring hebt;
  • Je volgt, of hebt een studie gevolgd, in de richting van Bedrijfseconomie, Finance, Accounting of vergelijkbaar;
  • Je bent woonachtig in Nederland. (Als student moet je ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling);
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels.
(W)here

Jouw expertise deel je met zo'n 20 andere collega's in het Finance & Control-team dat onderdeel is van Deloitte Support. Ons team ondersteunt het leadership binnen Deloitte bij het beheersen van de planning en control cyclus en performance gerelateerde vraagstukken. Wij zijn de spil als het gaat om budgettering, periodeafsluitingen en forecastings. Binnen deze afdeling staat betrouwbaarheid voorop. Ons leadership moeten kunnen vertrouwen op valide (financiële) data en insights.