Overslaan en naar de inhoud gaan

Capgemini

5000 werknemers

Junior Software Engineer Financial Services

Deadline: 04-01-2022 12:00:00

Software ontwikkelen voor de grootste banken en verzekeraars in Nederland, jezelf ontwikkelen en nieuwe gebieden ontdekken. Ben jij klaar voor deze uitdagende traineeship?

  • Uren: 36 uur
  • Werkplek: Utrecht
  • Ervaring: Trainee/Young Professional

Is software development helemaal jouw ding, maar wil je na je studie eerst nog wat meer ervaring opdoen? Heb je grote interesse in de financiële sector? Start dan met ons traineeship. Je leert veel verschillende vakgebieden kennen. Om maar een aantal voorbeelden te noemen: Microsoft .NET, Pega, Java, Front-End, full stack, enz. Uiteindelijk kan je de keuze maken, van welk vakgebied gaat jouw hart sneller van kloppen?

Jouw traineeship als Junior Software Engineer Financial Services in één alinea

Veel ontdekken. Veel leren. En veel klantprojecten over de finish slepen. Uiteraard staat de eerste periode in het teken van onboarden. Welke ontwikkeltalen spreken we? Waarom omarmen we de DevOps filosofie? Wat is de meerwaarde van Agile? En wat zijn onze coding values. Zodra je Java, .NET of bijvoorbeeld Pega certificaat op zak hebt,ben je klaar voor het grote werk: het coden van oplossingen die klantambities dichterbij brengen. Doet de software wat de klant verwacht? Kunnen gebruikers er snel/effectief/efficiënt/veilig en/of ‘gewoon’ fijn mee werken? Jij ontwikkelt, schrijft, test, deployt, verbetert en onderhoudt softwareoplossingen voor klanten in de financiële sector. Leuk is dat je vaak langere tijd op een project zit. Samen met Capgemini collega’s, zoals senior developers en test engineers. Ook trek je op met counterparts bij de opdrachtgever. Je ‘woont’ dus niet op een eenzaam development eiland, maar bent onderdeel van een hecht IT-team. Quick & dirty patchen is er dus zelden bij!

Je thuisbasis bij Capgemini

Capgemini is een van de grootste ICT consultancy bedrijven in Nederland en is marktleider op het gebied van Consulting, Technology en Outsourcing. Wanneer je start bij Capgemini kom je te werken voor de global business unit Financial Services. Deze business unit is wereldwijd een gerespecteerd partner in de dynamische markt van de financiële dienstverlening (bank-, pensioen- en verzekeringswezen).

Werken binnen deze afdeling betekent werken in een open en prettige cultuur met enthousiaste collega's. Professionals die zich vol passie en vanuit vakinhoudelijke kennis samen inspannen om een optimaal resultaat voor klanten te behalen. Wij vinden het belangrijk dat mensen echt zichzelf zijn en ook het beste uit zichzelf halen. We stimuleren mensen in hun persoonlijke ontwikkeling, staan met beide benen op de grond en stellen ondernemerschap en eigen initiatief zeer op prijs.

Benefits
  • Cold feet? Kennen we niet. Bij ons krijg je direct een vast contract.
  • Alle trainingen die je nodig hebt om succesvol te zijn als Software Engineer
  • Een goed gevulde koffer met vakantiegeld én genoeg tijd (26 dagen) om het uit te geven.
  • Een premievrij pensioen, zodat je ook op je oude dag nog met plezier aan Capgemini terugdenkt.
  • Werk waar je maar wilt op een device naar keuze met onze connectiviteitsvergoeding.
  • Je eerste levensbehoefte als professional: een snelle laptop en een simkaart die je ook privé mag gebruiken.
  • Altijd lekker onderweg met je leaseauto of NS-businesscard. Of kies voor uitbetaling van je reiskostenvergoeding.
  • En uiteraard een passend startsalaris van €2250,- bruto per maand op basis van 36 uur.

Alles over onze arbeidsvoorwaarden.

Waarom past deze vacature bij jou?
  • een afgeronde HBO- of WO-opleiding met een bèta of IT component hebt;
  • affiniteit met de financiële sector hebt;
  • affiniteit hebt met IT in bijvoorbeeld Microsoft .NET, Pega, Java, Front-End of full stack;
  • nog lang niet uitontwikkeld bent – ook niet op persoonlijk vlak;
  • uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal hebt.

Werken bij Capgemini

Get the future you want. Die belofte doen wij aan jou. Dat begint al op dag één. Met een goede onboarding en gestructureerde en transparante groeipaden. Maar ook: volop mogelijkheden om daarvan af te wijken, zelf te pionieren en je eigen weg te kiezen. Daarbij kun je van onze kant rekenen op grenzeloos vertrouwen én collegiale support. Werken bij Capgemini betekent ook werken in het internationale hart van de innovatie. De eredivisie van de technologie. Een werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid en diversiteit en inclusie de hoofdrollen spelen.