Overslaan en naar de inhoud gaan

Accenture

3000 werknemers

Masterclass – Data & Artificial Intelligence Consultant

Deadline: 31-01-2022 12:00:00
Niveau
WO
Richting

This is you

Rond jij deze winter je studie af en ben je op zoek naar een baan om je carrière een Kickstart te geven? Heb je geen IT opleiding gevolgd maar zie jij een baan in de IT wel zitten? Wil jij binnen 1 maand in onze masterclass de expert worden als het gaat om Next Generation IT rondom Business Intelligence, Big Data, Data Analytics, Data Analysis, Data Visualisatie en Data Management? Dan is een rol als Accenture Data & Artificial Intelligence-Consultant de functie voor jou!

 

Technology

Onze collega’s van de servicegroep Technology helpen grote en kleine klanten met IT-transformaties. Welk cloudplatform past het beste bij de situatie van klant X? Wat zijn de veiligheidsrisico’s van de IT-oplopssing van deze leverancier? Hoe implementeren we Agile werken binnen deze organisatie en hoe bouwen we vanuit design thinking workshops een nieuwe app?

 

Vanuit de wensen van de klant bouw je samen met een team van internationale professionals aan op maat gemaakte software en oplossingen, al dan niet in combinatie met het toepassen van slimme techniek zoals Robotics of Artificial Intelligence. Samen met de klant zal je ook security defensie strategieën ontwikkelen, door het combineren van technologie en gebruikers gedrag. Samen slaan we een brug tussen de behoeftes van bedrijven en de nieuwste technologische innovaties.

Masterclass Maart 2022

Per 1 maart 2022 kan je starten in een van onze masterclasses waarin je binnen 1 maand klaar wordt gestoomd tot:

 

Data Engineering expert waarbij we zullen focussen op technologieën zoals Big Data Analytics, Data visualisatie, Data Governance, Data Quality, Data Security, Data Migration en Master Data Management en Data integratie. In de Masterclass zal je worden opgeleid in SAP, Azure of AWS.

 

Naast de opleiding in deze technologieën word je ook voorbereid op je eerste opdracht bij een klant. Je krijgt mee hoe een werkdag eruit ziet en je wordt opgeleid in de verschillende project methodieken zoals Scrum, SAFe, Creative Thinking en Accenture FORM.

 

Na afronding van deze Masterclass start je als Digital Data & Artificial Intelligence-consultant. Je blijft investeren in jezelf op het vlak van Big Data Analytics, Data visualisatie en Data integratie middels training en zelfstudie. Klantgericht denken en doen, dat is waar Accenture voor staat. Jij draagt bij door mee te werken aan projecten bij grote nationale en internationale klanten. Je past toe wat je hebt geleerd en draagt bij aan het opleveren van kwalitatieve, digitale oplossingen voor onze klanten.

Your background
  • Jij bent de perfecte kandidaat voor deze functie wanneer je recent een Bachelor- of Masteropleiding hebt afgerond

  • Jij bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving om jezelf als Digital Technology consultant te ontwikkelen

Ons aanbod

Accenture is een geweldige plek om te werken - en te blijven leren. Als je bij ons komt werken, word je onderdeel van een wereldwijd bedrijf met een merk en reputatie van wereldklasse. Naast het werk dat we voor onze klanten doen, zijn we echt trots op onze levendige, diverse werkcultuur: we geloven in openheid en eerlijkheid, gelijkheid, gezond verstand en realisme. We willen de ware jij leren kennen en je helpen te ontdekken en te groeien - waar je ook goed in bent. Je krijgt dus altijd veel leermogelijkheden (formeel en informeel) om je specifieke functie vaardigheden en expertise te verbeteren.

Naast onze spraakmakende, uitdagende projecten en onze werkomgeving bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een flexibele vervoersregeling die past bij jouw persoonlijke situatie (elektrische auto of fiets, flexibel budget inclusief een NS-business kaart)
  • Een onkostenvergoeding
  • Korting op Accenture aandelen
  • De mogelijkheid om 4 x 9 uur per week te werken