Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontwikkel jezelf als trainee bij Rijkswaterstaat

Deadline: 15-06-2020 12:00:00

Ontwikkel jezelf als trainee bij Rijkswaterstaat

Spreken begrippen als lef, plezier, initiatief en innovatie je aan, dan ben je bij ons op de juiste plek. De inzet van smart mobility om files te beperken. Het bevorderen van de doorstroming op onze vaarwegen via centrale bediening. Het met innovatieve systemen gescheiden houden van zoet en zout water. Zomaar enkele thema’s waarmee jij je als trainee bij Rijkswaterstaat kunt bezighouden. Via beeldbepalende infrastructurele projecten en programma’s draag je bij aan de veiligheid, leefbaarheid en bereikbaarheid van Nederland.

 

Als trainee heb je een duidelijk doel: jezelf ontwikkelen. Dat gaat zeker lukken met ons opleidingsprogramma. Denk aan trainingen die je leren omgaan met politiek-bestuurlijke krachtenvelden, je wegwijs maken in integraal projectmanagement of je stimuleren effectiever en procesgerichter te werken. Een betrokken coach geeft je professionele begeleiding tijdens het hele traineeship. Bovendien spar je regelmatig met je medetrainees over vraagstukken en eventuele knelpunten in je werk. Je trekt veel met hen op. Dit doe je bijvoorbeeld tijdens het pizza-overleg dat je elke 3 maanden met jouw medetrainees hebt.

In totaal duurt je traineeship 18 maanden. Elke 6 maanden kies je een nieuwe werkplek binnen Rijkswaterstaat (door heel Nederland). Er valt genoeg te ontdekken. Misschien wil je eerst rondkijken bij het organisatieonderdeel Grote Projecten en Onderhoud en daarna bij Verkeer- en Watermanagement? Pak je bijvoorbeeld een traineeopdracht aan binnen de industriële automatisering of zet je je kennis in tijdens een sluisrenovatie? De keuze is aan jou!