Overslaan en naar de inhoud gaan

ProRail

4200 werknemers

Junior Scrummaster – IT Young Talent Programme

Deadline: 22-03-2020 12:00:00
Niveau
Richting

Jij laat het hele scrumteam optimaal presteren, doordat je het werk precies goed verdeelt, volgens de prioriteiten in het team. Dat is jouw impactvolle start bij ProRail!

Samen met je collega’s van het team Architectuur & Security werk je volgens de scrummethoden in korte sprints naar goede eindproducten.
De Product Owner haalt de klantwensen op en bepaalt daarmee de prioriteiten. Die prioriteiten zijn jouw start voor de verdeling van het werk. Je verbindt de werkzaamheden aan de user stories, brengt structuur en overzicht aan en bewaakt de voortgang. Om alles soepel te laten verlopen, organiseer je de stand-up meetings en stem je belangrijke zaken af met de Product Owner. Jij benadert de zaken vanuit het proces, de tijd en de prioriteiten, de inhoudelijke zaken liggen bij andere collega’s. Je start samen met een ervaren Scrummaster en al snel neem je zelf de werkzaamheden over.

Als je start, laten we je natuurlijk niet zonder bandjes zwemmen. Je krijgt veel training en begeleiding. Zo ontwikkel je jezelf in hoog tempo, in je vak en op persoonlijk vlak. Je “buddy” uit het team helpt je met inhoudelijke vraagstukken. Je leidinggevende praat met je over je ontwikkeling en resultaten. En dan heb je nog je coach voor een goed gesprek, die tegelijk manager is binnen IT. Zo leiden we je in een jaar tijd op tot volwaardig Scrummaster, samen met je collega Young Programmers. 

ProRail vraagt

  • Een (bijna) afgeronde hbo- of wo-opleiding zoals Business & IT
  • Maximaal 1 jaar werkervaring en interesse in procesmanagement en Agile werken
  • Goed ontwikkelde communicatie skills, met een luisterend oor en ondernemend karakter
  • Een flinke dosis enthousiasme en zelfstandigheid
  • Natuurlijke nieuwsgierigheid, waardoor je de juiste vragen stelt
ProRail biedt
  • Een werkomgeving vol kansen om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Een baan waarin je een zinvolle bijdrage levert aan duurzame mobiliteit
  • Startsalaris van € 3000,-  (bruto per maand, o.b.v. 36 uur per week), standplaats Utrecht
  • Een laptop en telefoon van de zaak zodat je kunt flexwerken
  • Goede arbeidsvoorwaarden zoals individueel keuzebudget, reisfaciliteiten en Railsport
Hier ga je werken

Jouw uitvalsbasis wordt de afdeling ICT Assets & Bedrijfsvoering. Met zo’n 10 collega’s (5 ProRail-ers, 5 vanuit leverancier) om je heen leer je veel en ervaar je interessante samenwerkingen.

Voor de jonge honden binnen ProRail hebben we Young ProRail, waar we inspirerende events en borrels mee en voor organiseren. Zo bouw je nog eens snel je netwerk, in een relaxte sfeer.