Overslaan en naar de inhoud gaan

Ormit Talent

176 werknemers

Multicompany Management Traineeship

Deadline: 23-09-2020 12:00:00

Become a Leader! Ontwikkel je leiderschapskwaliteiten en vind de optimale match tussen jouw talent, functie en organisatie.

Traineeship - 2 jaar – Multicompany – Nederland

  • Het vertrekpunt van jouw succesvolle carrière
  • Een unieke kans om bij verschillende toporganisaties in de keuken te kijken
  • Uitgedaagd worden tijdens 3-4 aansprekende opdrachten
  • Een intensief trainingsprogramma met een focus op leiderschap (± 26 dagen)
  • Je eigen ORMIT-coach
  • Leren en uitgedaagd worden door een peer group van medetrainees
  • Meer dan 25 jaar ervaring als specialist in traineeships en al 13 jaar een Great Place to Work!

Lees hier onze FAQ's!

Begin je carrière bij jezelf

Zo! Klaar met studeren of je eerste werkervaring heeft je nog niet gebracht wat je zoekt. Je hebt jouw cv verrijkt met prachtige ervaringen. Je vindt de inhoud van je master of job interessant, maar jouw ambitie reikt verder. Tijdens je extra curriculaire activiteiten heb je ervaren dat bezigheden zoals organiseren, project management, leidinggeven en vooral het bereiken van successen samen met anderen naar meer smaken.

Maar wat nu? In welke rol kan en wil jij excelleren? En wat voor organisatie past het beste bij jou? Het maken van deze keuzes aan het begin van je carrière is essentieel, maar niet altijd makkelijk. Verken de mogelijkheden met ons en start jouw ORMIT avontuur!

 

Gebruik en ontwikkel jouw leiderschapsskills

Snelle technologische ontwikkelingen en de toenemende digitalisering zijn een aanjager van verandering binnen alle sectoren en organisaties. Maar hoe blijf je succesvol in een constant veranderende wereld? Welk soort leiderschap is hiervoor nodig? En hoe kun je dat het beste ontwikkelen? Als future leader kan jij hierin het verschil gaan maken!

Om de impact te kunnen inschatten en de mogelijkheden te gebruiken is het wel belangrijk dat je de technologische en digitale ontwikkelingen volgt. Maar juist je soft-skills zijn essentieel om impact te maken en leiding te kunnen geven. Denk daarbij aan vaardigheden die je helpen om samen te werken, mensen mee te krijgen in verandering, optimaal te communiceren en problemen op te lossen. Vaardigheden die je niet opdoet uit een boek, maar die wij je leren tijdens dit traineeship.

Gedurende dit tweejarige traineeship gebruik en ontwikkel je jouw leiderschapsskills door te excelleren in verschillende opdrachten. Deze opdrachten hebben als doel jou te bekwamen in de identificatie, implementatie en adoptie van vernieuwingen bij verschillende bedrijven. Zo sla je een brug tussen technologie en business. Een perfecte start voor je carrière!

 

Creëer impact

In dit traineeship ga je van opdracht naar opdracht. Bij elk van onze partners - stuk voor stuk topbedrijven - krijg je een duidelijke uitdaging en realiseer je meteen impactvolle projecten. Hallo beste versie van jezelf! Hier leer je lessen voor het leven.

Een voorbeeld: vandaag start je als Project Coördinator bij Heineken. Je volgende stop na zes maanden: Business Analyst bij DELA. En een jaar later ben je Product Owner bij ASML. Dit is natuurlijk maar één voorbeeld. We werken samen met circa 30 bedrijven. Zo kiezen we telkens de opdracht die het beste bij jouw ontwikkeling en ambitie past.

Het doel: effectief en gelukkig in een baan die bij je past
Na 2 jaar te ontwikkelen in verschillende opdrachten, weet je precies wat je wilt en waar je energie uit haalt. Vanuit die inzichten stippelen we een pad uit naar jouw droombaan.

Veel ORMIT’ers starten na hun traineeship bij één van de organisaties waar ze een opdracht hebben geleid. Of ze maken een andere keuze die beter past.

 

Heb jij het in je?

Kickstart jouw carrière bij ORMIT!

Solliciteer

 

 

Dit vragen we van je
  • Fulltime werkervaring (maximaal 3 jaar) is een pré
  • Een afgeronde academische masteropleiding (MSc) op het gebied van management, digital of techniek. Denk hierbij aan: (Technische) Bedrijfskunde, Supply Chain Management, Logistiek, Operations, Finance, Economie, Econometrie, Engineering, Informatiemanagement, Artificial Intelligence, Computer Science of Technische Bestuurskunde.
  • Naast je studie heb je je al ontwikkeld via relevante nevenactiviteiten. Denk hierbij aan buitenlandervaring, bestuurservaring, relevante stages en bijbanen of het hebben opgezet van een eigen bedrijfje.
  • Jij hebt het in je om je te onderscheiden als leider en/of veranderaar
  • Je maakt makkelijk contact en krijgt mensen mee in jouw enthousiasme!