Overslaan en naar de inhoud gaan

De Nederlandsche Bank

1800 werknemers

DNB Data & Technology Talent Programma

Deadline: 28-02-2019 12:00:00
Niveau
Richting

In twee jaar tijd een specialist worden op het gebied van development, data of security? Het is mogelijk met het Data & Technology Talent Programma van De Nederlandsche Bank (DNB).

Data delven

DNB is de centrale bank van Nederland en houdt toezicht op de financiële sector. Ook heeft DNB ruim 600 ton goud in de kluis én tientallen terabytes aan data: ons nieuwe goud. Dit goud moet zorgvuldig worden gedolven en daar kom jij in beeld.

Dit bieden wij

Tijdens het tweejarige programma staat jouw inhoudelijke, professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal. Je wordt intensief begeleid en je krijgt alle handvatten aangereikt om jouw carrière in IT een vliegende start te geven:

  • Je wordt betrokken bij de vele innovaties binnen de financiële sector. Denk aan onderzoek naar virtuele valuta (bitcoins), blockchaintechnologie en een 24/7 stabiel en veilig giraal geldverkeer.
  • Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van betrouwbare gegevensstromen van duizenden rapportages van financiële instellingen.
  • Je werkt met SaaS, PaaS, IaaS en allerhande hybridevormen. Immers, maatwerkapplicaties maken plaats voor cloudtoepassingen waarbij per transactie wordt betaald.

Om even je gedachten te verzetten, ga je met collega’s een potje tafelvoetballen of een latte macchiato drinken in de koffiebar. Je kunt ook ons Innovatielab bezoeken. Daar is een aantal collega’s robot Pepper aan het programmeren. Je kunt meteen aanhaken om testen uit te voeren!

Dit ga je doen

Als talent ben je onderdeel van verschillende teams op het gebied van development, data en security. Met state-of-the-art-tools en -technieken werk je samen met andere talenten en vakspecialisten aan verschillende innovaties, zoals robotisering en blockchain. Je werkt op een moderne Agile-werkwijze. Tijdens het programma wissel je drie keer van functie. Hierdoor leer je de verschillende IT-aspecten en de toepassingsmogelijkheden ervan binnen DNB kennen. Ook volg je trainingen gericht op technische verdieping en persoonlijke ontwikkeling.