Overslaan en naar de inhoud gaan

Capgemini

5000 werknemers

Traineeship IT Consultant Financial Services

Deadline: 02-05-2019 12:00:00

Jouw uitdaging als trainee IT Consultant Financial Services

Banken en verzekeraars snakken naar transformatie en nieuwe technologieën. Niet alleen om hun eigen processen te verbeteren, maar ook om het regelen van alle financiën voor hun klanten en stuk eenvoudiger te maken. Als IT consultant help jij onze opdrachtgevers in de financiële sector daarom met de meest uiteenlopende strategische vraagstukken. En bedenk je op een creatieve manier concrete IT-oplossingen die daaraan bijdragen. Dat kan zijn op het gebied van procesoptimalisatie of – automatisering. Of bijvoorbeeld het ontwikkelen van websites en klantportalen.

Zo ziet jouw traineeship eruit

Je start bij ons met een traineeship van vijf weken. Een vast programma waarbij je verschillende opleidingen volgt en certificaten behaald. Bijvoorbeeld in Java , Front-End, PEGA en Salesforce.  Daarnaast ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers en bekijken wij samen met jou hoe jij jouw IT-carrière verder voortzet.

1e week: Introductieprogramma waarin je Capgemini wat beter leert kennen.

5 weken: Het traineeship.

1,5 tot 2 jaar : Je werkt aan verschillende opdrachten en volgt opleidingen om je verder te certificeren als internationaal erkend IT-professional.