Overslaan en naar de inhoud gaan

Capgemini

5000 werknemers

Traineeship Junior Consultant

Deadline: 14-04-2021 12:00:00
Niveau
WO
Richting

Capgemini Consulting is het strategie- en transformatie label van de Capgemini Groep. Door onze jarenlange ervaring met digitale vraagstukken en transformaties kunnen wij onze klanten snel helpen om meerwaarde te creëren uit verandering en marktontwikkelingen. Wij zijn de snelst groeiende management consultancy organisatie in Europa met meer dan 900 consultants in Nederland en Duitsland! Door deze groei zijn we op zoek naar kandidaten die nieuwsgierig zijn naar het vak van consultant en van plan zijn een tussenjaar te nemen na afronding van hun bachelor. Samen met andere consultants ga je voor verschillende klanten aan de slag om op een creatieve en slimme manier concrete oplossingen te bedenken voor uiteenlopende strategische vraagstukken.

Wat we jou bieden:

  • Kennismaking met de consultancy branche en een mooie invulling van je tussenjaar
  • Leren tijdens het werken en individuele training in ons trainingscentrum “The Academy” in Parijs
  • De kans om als consultant mee te draaien in echte projecten en zo een uniek kijkje in de keuken te krijgen bij één van de grootste consultancy bedrijven in Nederland. We bieden je hier een jaarcontract voor met goede voorwaarden
  • Naast werkervaring bieden we vanuit Capgemini Consulting sponsorships voor een masteropleiding aan een Nederlandse universiteit. Na het afronden van je master heb je de mogelijkheid om als volwaardig consultant bij Capgemini Consulting in te stromen. Een hele bewuste keuze dankzij je al opgedane werkervaring!
  • Uitstekende carrièrevooruitzichten en veel ruimte voor initiatief – We dagen je uit en moedigen je aan
  • Een goede balans tussen je werk- en privéleven