Overslaan en naar de inhoud gaan

Algemeen Trainee Bodem en Ondergrond

Deadline: 20-01-2021 12:00:00

Functie-inhoud

In het Nationaal Bodemtraineeship krijg je de kans om kennis te maken met de brede wereld van het bodemwerkveld en bovendien jezelf maximaal te ontwikkelen. Het traineeship heeft als doel jongeren enthousiast te maken voor werk het werkveld bodem en ondergrond. Elke april en oktober start een nieuwe traineegroep.

Tijdens dit traineeship werk je vier dagen per week voor een organisatie, zoals een provincie, waterschap, een advies- of ingenieursbureau, een aannemer of een gemeente. De vijfde dag werk je samen met andere trainees aan het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, zelfkennis, communicatie en praktische vaardigheden door middel van trainingen, coaching en intervisie. Daarnaast ga je aan de slag met inhoudelijke projecten, die door de deelnemende organisaties worden ingebracht.

Op deze manier komt zowel je inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling uitgebreid aan bod. Je kijkt buiten de grenzen van je eigen werkplek, je ervaart hoe het werkveld in elkaar steekt én je bouwt een netwerk op. Nieuwsgierig naar ervaringen van huidige trainees? Bekijk de website.
Wil jij je kennis inzetten voor een droger, sterker en veiliger Nederland? Heb je een HBO- of WO-diploma op zak, wil je graag aan het werk binnen het bodemwerkveld én jezelf ontwikkelen op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak? Meld je dan aan!

Functie-eisen

Om deel te kunnen nemen aan het Nationaal Bodemtraineeship is het van belang dat je een HBO- of WO-opleiding hebt afgerond. Kennis van én affiniteit met bodem en ondergrond is hierbij essentieel. Je hebt maximaal twee jaar werkervaring en staat te popelen om jouw kennis in te zetten en je persoonlijk verder te ontwikkelen.