Overslaan en naar de inhoud gaan

Jacobs Douwe Egberts

2100 werknemers

Sales Academy

Deadline: 15-06-2021 12:00:00
Niveau
HBO
Richting

De JDE Sales Academy is een praktijkgericht programma dat erop gericht is om jou te ontwikkelen tot Sales Professional. Na ongeveer 1,5 jaar ben je met een certificaat van de Sales Academy op zak klaar om écht impact te maken in onze commerciële organisatie. De Sales Academy is gebaseerd op de gedachte dat 70% van wat je leert, je het beste leert door het te doen! Daarnaast bestaat de overige 20% van je tijd uit het gecoacht worden door je manager of een van onze sales coaches en 10% uit het volgen van de sales modules van het JDE Sales Institute.

 

Het programma

Gedurende je opleiding in de Sales Academy werk je op de afdeling Telesales: de perfecte plek om je sales skills aan te leren en te perfectioneren voordat je het veld in gaat. Binnen deze afdeling maak je snel stappen: van acquisitie naar retentie (klantbehoud), maar ook van kleine naar steeds grotere klanten. Stappen die je nodig hebt om het salesproces binnen JDE volledig onder de knie te krijgen en zelf je impact in sales te optimaliseren.

Je programma begint uiteraard met een uitgebreide onboarding! Je wordt ondergedompeld in de wereld van koffie en thee en leert alles over onze organisatie. Je zult al snel zelfstandig aan de slag gaan en je eerste klanten gaan bellen. Ondertussen start je ook met je basismodules sales, die gedurende de tijd worden opgevolgd door de rest van de Sales Academy modules. Voor de high performers is er de mogelijkheid om de Masterclass Sales te volgen en daarna zit je eerste 1,5 jaar erop! Waar je uitstroomt is aan jou! Word je rayonmanager of liever junior accountmanager op een van de segmenten? Of wellicht zijn er andere mogelijkheden die je interesseren. De mogelijkheden zijn legio.

Jouw profiel

Binnen de Sales Academy hebben we alleen plek voor échte salestalenten. Slimme, energieke, enthousiaste personen die altijd nieuwe mogelijkheden vinden om hun doel te bereiken. Echte winnaars die zich als een vis in het water voelen in een competitieve omgeving en die het een sport vinden om een ‘nee’ om te buigen naar een ‘ja’. Daarbij is het belangrijk dat je:
 

  • Minimaal een (bijna) afgeronde HBO-opleiding hebt, zoals Commerciële Economie of Small Business & Retail Management.
  • Aantoonbare affiniteit hebt met sales.
  • De Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst.