Overslaan en naar de inhoud gaan

Jacobs Douwe Egberts

2100 werknemers

Graduate Program

Deadline: 01-03-2023 12:00:00
Niveau
WO
Richting

Via een uniek en gestructureerd ontwikkelprogramma, biedt het JDE Graduate Program je de kans om te groeien en impact te maken in je baan en toekomstig carrièrepad binnen JDE. In combinatie met praktijkervaring, continue feedback en coaching van je manager en ondersteuning van je collega’s, krijg jij de kans het verschil te maken binnen onze organisatie.

 

Het programma

Instromen doe je door te solliciteren naar een van onze startersbanen en succesvol te zijn in ons speciaal voor graduates ontwikkelde assessment. Het Graduate Program is een driejarig programma, opgedeeld in drie hoofdthema’s: ontwikkel jezelf, maak impact en ontwikkel je leiderschap. Wij geloven erin dat je door middel van dit programma alle munitie krijgt om het verschil te maken in onze organisatie. Dit programma volg je naast je baan. Wij faciliteren en ondersteunen daarbij waar nodig. Het Graduate Program volg je niet alleen. Een van de grootste assets van het programma is je peer-group: een groep van graduates uit alle verschillende disciplines waarmee je het gehele programma zult doorlopen. We starten daarom pas een nieuw programma op als we minimaal 8 deelnemers hebben.

Jouw profiel

Jij hebt de drive, passie en ambitie om het beste uit jezelf en anderen te halen. Persoonlijke ontwikkeling is voor jou heel belangrijk. Daarnaast barst je van de goede ideeën, weet je hoe je verbinding met anderen maakt en durf je het initiatief te nemen.

En verder heb je:

  • Een afgeronde WO opleiding;
  • 0 tot 1 jaar fulltime werkervaring (stage ervaring niet meegerekend);
  • Jezelf ontwikkeld naast je studie door middel van bijvoorbeeld commissie en/of bestuurservaring; stage/werkervaring; ondernemerschap; sport, muziek of andere aantoonbare relevante ervaring;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.