Overslaan en naar de inhoud gaan

Ormit Talent

176 werknemers

MCP Business & IT

Deadline: 10-07-2018 12:00:00

Ben jij dat talent met een bewezen affiniteit met IT? Ben je in staat om in een IT-omgeving een team gericht op resultaten te sturen? Dan ben jij het talent dat wij zoeken voor het Multicompany Programma Business & IT!

De start van een succesvolle carrière

Het ORMIT Multicompany Programma Business & IT (MCP B&IT) bereidt je voor op een carrière op het snijvlak tussen Business en IT. Tijdens dit ORMIT traineeship werk je twee jaar, binnen een IT-context, aan de ontwikkeling van je leiderschapskwaliteiten en persoonlijke ontwikkeling. Dit alles met een duidelijk doel, namelijk jouw persoonlijke en professionele groei.

 
Praktijkervaring opdoen in een IT-omgeving

Ervaringsgericht leren is één van de meest effectieve methoden voor talent- en leiderschapsontwikkeling. De opdrachten bij onze participanten staan dan ook centraal tijdens het ORMIT MCP B&IT. De projecten spelen zich voornamelijk af op het snijvlak van business en IT. Zo leer je in de praktijk wat een IT-omgeving van jouw leiderschap vraagt. Omdat je opdrachten bij verschillende organisaties doet, kom je er vanzelf achter welke omgeving het best bij jou past. Denk hierbij aan bedrijven als Shell, ABN AMRO, ASML, Philips, Rabobank en Nike.

 
Intensief ontwikkelprogramma

Naast de opdrachten bestaat het traineeship uit een intensief ontwikkelprogramma met training, intervisie, coaching en de ervaring om onderdeel te zijn van de ORMIT-organisatie. Je krijgt een persoonlijke Talent Development Manager die jou coacht vanuit onze aanpak van waarderend coachen. Deze manier van coachen is een inspirerend voorbeeld voor jouw latere aansturing en begeleiding van mensen. In intervisiebijeenkomsten deel je je ervaringen met medetrainees. Deze combinatie van ervaren en ontwikkelen zorgt ervoor dat je snel groeit in je professionele rol.

 
Het Multicompany Programma Business & IT biedt jou:

• Uitdagende projecten bij top organisaties op het snijvlak van business en IT 
• Persoonlijke en professionele ontwikkeling 
• Een inspirerende omgeving van ORMIT en van talentvolle mede trainees 
• Werken aan leiderschapskwaliteiten in diverse omgevingen 
• Twee jaar je eigen professionele coach 
• Een intensief opleidingsprogramma 
• De mogelijkheid om na deze twee jaar in dienst te treden bij één van de deelnemende organisaties   

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Voor ons Multicompany Programma Business & IT zijn wij op zoek naar: 

  • Afgestudeerde academici met een IT-gerelateerde studie of bedrijfskundige/economische achtergrond
  • Maximaal 3 jaar werkervaring
  • Een duidelijke affiniteit met IT; denk aan werkervaring of IT-activiteiten naast of tijdens je studie
  • Managementkwaliteiten en ambitie
Gedreven en ambitieus

Om je leiderschapsambities waar te maken, wil je graag in jezelf investeren. Dat vraagt om persoonlijk leiderschap in combinatie met verbindend vermogen, resultaatgerichtheid, flexibiliteit en leervermogen.