Overslaan en naar de inhoud gaan

De Nederlandsche Bank

1800 werknemers

BIM regisseur

Deadline: 15-03-2018 12:00:00

Inhoud van de functie

 

Als BIM regisseur coördineer jij het totale proces dat gerelateerd is aan BIM verwante zaken van ontwerpfase tot nazorg en het actueel houden tijdens beheer.

Je belangrijkste werkzaamheden als BIM regisseur zijn: 

 

  • Stellen van doelen, eisen en randvoorwaarden ten behoeve van de BIM ‐ aspecten in de afspraken en contracten met de verschillende stakeholders in het (bouw)proces.

 

 

  • Opzetten van structuur en protocollen van onze gebouwmodellen en het inrichten van ons (online) project informatiemanagementsysteem voor het beheer van het gebouwinformatiedossier.

 

 

  • Signaleren van eventuele knelpunten in het strategisch beleid van de organisatie op het gebied van informatiemanagement, bouwprocesmanagement of personeelsmanagement. Adviseren over eventuele bijstelling.

 

 

  • Controleren, bewaken en sturen op de kwaliteit van het BIM ‐ proces met behulp van tools en dit terugkoppelen aan het team.

 

 

  • Verwerken van kleine mutaties, maken van voorstel tekeningen met betrekking tot wanden en meubelindelingen.

 

 

  • Archiveren, registreren en actualiseren van tekeningen en documenten.

 

 

  • Afstemmen met beheerders van andere informatiesystemen binnen DNB.  

 

Functie-eisen

 

Je bent in staat om op een resultaatgerichte manier richting te geven aan de verschillende stakeholders. Je weet invalshoeken te vinden die afwijken van de gevestigde denkpatronen, maar herkent ook de waarde van de ideeën van anderen. Je h anteert logische en transparante argumenten en weet de ander daarmee te overtuigen. Daarnaast ben je relationeel sterk, samenwerkingsgericht en communicatief vaardig op meerdere niveaus.

 

  • Een afgeronde bachelor in de richting van HTS bouwkunde (bouwprocesmanagement). Aanvulling met specifieke opleidingen als verandermanagement, contractmanagement, Supply Chain Management en/of System Engineering is een pre.

 

 

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in bouwprojectmanagement en BIM.

 

 

  • Kennis van BIM ‐ software tooling & Projectmanagementsoftware.

 

Afdelingsprofiel

 

Je gaat werken bij de sectie Services van de afdeling Facilitair management (FMA). FMA is verantwoordelijk voor alle facilitaire soft- en hardservices binnen DNB. Deze afdeling valt binnen de divisie Bedrijfsvoering waar ook de afdelingen Beveiliging en transport, Informatiediensten en Finance & advies deel van uitmaken. De sfeer binnen FMA is informeel en hands-on, de medewerkers hebben uiteenlopende expertises en achtergronden.

Als BIM ‐ regisseur leg je verantwoordelijkheid af aan de senior Huisvesting Projecten van de afdeling FMA. Je combineert jouw taken met die van Asset Manager en gebouwdossier beheerder. Je hebt nauw contact met de verschillende BIM-Management teams. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de procescoördinatie van extern samenwerkende partijen (aannemers, leveranciers, onderaannemers, maar ook architectenbureaus, ingenieursbureaus die fungeren als aspectadviseurs).

Arbeidsvoorwaarden

 

We willen het beste uit onze mensen halen, en dus ook het beste geven. We streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Daarnaast bieden we een prima salaris en een modern, flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je start met een jaarcontract, bij goed functioneren en wanneer de (organisatorische) omstandigheden niet wijzigen is er uitzicht op voortzetting.

 

  • Het jaarsalaris bestaat uit 13 maandsalarissen en 8% vakantietoeslag berekend over 13 maanden.

 

 

  • Pensioenopbouw op basis van middelloon met voorwaardelijke indexatie, eigen bijdrage in de premie 6,1%.

 

 

  • DNB kent een 36-urige werkweek, met de mogelijkheid om – afhankelijk van je werkzaamheden – flexibel te werken.

 

 

  • DNB is gevestigd in het centrum van Amsterdam en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

 

  • DNB is toonaangevend op het gebied van kennis. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Niet alleen om te zorgen dat je vakinhoudelijk bijblijft, maar vooral ook om je talenten en competenties te stimuleren. Daarom bieden we je voortdurend mogelijkheden om te leren en te groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.
  •