Overslaan en naar de inhoud gaan

HR Young Talent Program – Rol HR Adviseur bij KPN Consulting

Deadline: 13-09-2017 12:00:00
Niveau
WO

HR Young Talent Program – Rol HR Adviseur bij KPN Consulting

Het driejarig  HR Young Talent Program van KPN is de ideale combinatie van persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling in een dynamische en innovatieve organisatie. Als Young Talent krijg je bij ons de ruimte om de weg te vinden die het best bij jou past. Geen vooropgesteld vastomlijnd traject, maar samen zoeken naar waar jouw potentie en mogelijkheden liggen. Jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling waarbij je het beste uit jezelf haalt, staan centraal.  Het zwaartepunt van het programma ligt in de eerste 2 jaar, het 3e jaar helpen we je waar jij dat nodig hebt. In het eerste halfjaar loopt iedere Young Talent ook een dag mee met een monteur, in een KPN winkel en op een call center. Zo leer je het bedrijf en de klant direct goed kennen.

Wij onderscheiden ons door persoonlijk maatwerk. Je wordt begeleid in het herkennen van jouw leerpunten, in hoe je verder kunt groeien en in welke keuzemogelijkheden er zijn. En keuzes zijn er volop!

Lijkt het jou leuk om je eerste functie van het HR Young Talent Program als HR Adviseur bij KPN Consulting te vervullen? Lees dan hieronder meer en solliciteer vóór 14 september 2017!

Jouw rol als HR Adviseur bij KPN Consulting

Als HR Adviseur voor KPN Consulting ben je onderdeel van het HR team Sales Business Market. In deze rol ben je aanspreekpunt voor het (lijn)management op het gebied van operationele en tactische HR vraagstukken. Je vormt een belangrijke schakel tussen de HR organisatie en de business en bent ambassadeur van onze HR keten.

Voor een succesvolle uitvoering van  de ontwikkelingen en behoeften die spelen in de business is de afstemming en samenwerking tussen jou en de HR collega’s cruciaal. Jullie samenwerking maakt namelijk mogelijk dat HR en organisatie beleid en (business)sturing op elkaar aangepast kunnen worden.

Voorbeelden van jouw werkzaamheden naast de operationele/tactische HR werkzaamheden:

  • Je challenged en coacht management op het gebied van HR vraagstukken;
  • Je houdt je bezig met thematieken als ziekteverzuim, performance management functiewaardering, toekomstige inzetbaarheid, etc.;
  • Je geeft de business inzicht via het maken van analyses en rapportages;
  • Deze functie is een echte startersfunctie waarin je direct samenwerkt met 2 HR collega’s en het vak leert door middel van zowel projecten als eigen HR-vraagstukken uit de business. Uiteraard gaan we je ook verder helpen met je eigen ontwikkeling.
Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar ambitieuze collega’s die zich willen ontwikkelen tot professional in hun vakgebied en niet bang zijn voor uitdagingen.

  • Je hebt een (bijna) afgeronde w.o.-master in de richting Human Resource Management/Human Resource Studies/Business Administration;
  • Uit je cv blijkt duidelijk jouw passie voor HR;
  • Tijdens je studie heb jij jezelf ook naast je studie ontwikkeld d.m.v. relevante bijbanen, stages, nevenactiviteiten zoals commissies/bestuur, vrijwilligerswerk, buitenlandervaring of topsport;
  • Leren en ontwikkelen zijn onderdeel van jouw DNA;
  • Je bent goed in het investeren en onderhouden van samenwerkingsverbanden. Je deelt informatie met je HR collega’s en met het (lijn)management van je werkgebied o.b.v. wederzijds vertrouwen, met als doel om samen het beste resultaat te bereiken;
  • Je kunt je aanpassen aan een continue veranderende omgeving

The minimal requirement to apply for this trainee program is to understand the Dutch language speaking and writing near native.

Hoe verloopt het selectieproces? Let goed op de aangegeven tijdslijnen!
  1. Solliciteer vóór 14 september 2017 via onze website door middel van een cv en een aantal vragen. Alle sollicitaties worden na 14 september 2017 in behandeling genomen;
  2. Vervolgens ontvang je een online assessment. We verwachten dat je deze vóór 22 september 2017 afrondt;
  3. In de week van 25 september 2017 heb je een sollicitatiegesprek met de Recruiters van KPN;
  4. Hierop volgt van 4 oktober – 11 oktober 2017 een 2e gesprek met een manager en collega;
  5. De laatste ronde is een extern assessment in de week van 11 oktober – 18 oktober;
  6. Tot slot ontvang je de aanbieding.
Wat bieden wij?
  • Werken in een informeel en gezellig team waarin volop de ruimte is voor jouw eigen bijdrage en je wordt meegenomen in de continue veranderingen binnen een ICT Consulting organisatie;
  • Een werkgever die zijn medewerkers centraal stelt;
  • Een waardevol professioneel en sociaal netwerk;
  • Een interessante werk- en leeromgeving;
  • Genoeg ruimte voor borrels, teamuitjes en andere informele activiteiten.
Wie zijn wij?

KPN verandert. Van een traditioneel telecombedrijf zijn we uitgegroeid tot een multimediaonderneming en ICT-dienstverlener in een internationaal speelveld. Er gebeurt veel en het gaat razendsnel. En dat betekent dat we veel vragen van de mensen die bij ons werken. We zoeken mensen die tussen de mensen staan en oog hebben voor wat er speelt en kan.

De rol van HR adviseur is specifiek voor het KPN Consulting onderdeel. KPN Consulting is hét ICT adviesbedrijf van KPN. Met ruim 800 hoog opgeleide professionals werken we voor meer dan 500 (groot)zakelijke klanten op mooie opdrachten gericht op de inrichting en het gebruik van ICT. Met onze oplossingen op het gebied van onder andere Cloud, Workspace, Security en Data management helpen wij klanten bij het behalen van hun business doelstellingen.

In jouw rol als HR adviseur kom je terecht in een team van vier HR Businesspartners en vier HR Adviseurs. Met 2 van hen werk je dagdagelijks intensief samen. Je werkt hierbij in een continue veranderende omgeving, in een ambitieus en gezellig team dat een hechte samenwerking heeft. KPN Consulting heeft hoge ambities en een snel veranderende cultuur. Innovatie en verbinding zijn hierin belangrijke thema’s. Lijkt het jou een gave uitdaging om hier een bijdrage aan te leveren? Kom dan ons team versterken!