Overslaan en naar de inhoud gaan

KPMG

3200 werknemers

Trainee HBO International Business Support

Geplaatst op: 03 oktober 2016
Deadline: 13-12-2016 12:00:00
Niveau
HBO

De functie

Heb je net je bachelor (accountancy of bedrijfseconomie) behaald of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Binnen onze unit “International Business Support” zijn we op zoek naar een gedreven trainee. Deze functie biedt je een uitdagende werkomgeving. Je standplaats is kantoor Amstelveen of Rotterdam. 
 
International Business Support verleent accounting- en audit support en compliance services aan Nederlandse dochtermaatschappijen van internationale groepen en begeleidt startende internationale ondernemingen.
 
Als trainee bestaan je voornaamste werkzaamheden uit:
- het samenstellen van jaarrekeningen;
- het opstellen van maandrapportages;
- het boeken van de administratie;
- het opstellen van BTW aangiftes;
 
Je bent betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van opdrachten. Je wordt door ons opgeleid tot een zelfstandige trainee door middel van ‘training on the job’, vaktechnische trainingen en het (ver)volgen van een studie in de richting van Accountant-Administratieconsulent (AA). Wij verwachten dat je op basis van inzet en aangetoonde ontwikkelingen verder doorgroeit binnen de afdeling International Business Support.

Het profiel

Wij willen graag met je kennis maken als je een HBO opleiding accountancy of bedrijfseconomie (bijna) hebt afgerond en wilt doorstuderen in de richting van Accountancy. Wij hechten daarnaast veel waarde aan ondernemersmentaliteit en een goed ontwikkeld analytisch vermogen, wat ook geldt voor communicatieve vaardigheden, zowel Nederlands als Engels, en een klant- en marktgerichte manier van denken en doen. Daarnaast vinden wij het leveren van kwalitatief goed werk van belang, een professioneel kritische houding en een rechte rug. Tot slot interesse in de wereld om je heen en maatschappelijke betrokkenheid.

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.
 
KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

Bij ons krijg je dan ook een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (een leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen) arbeidsvoorwaarden afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt.