Overslaan en naar de inhoud gaan

Accenture

3000 werknemers

Oracle IT Trainee

Geplaatst op: 04 mei 2014
Deadline: 09-03-2015 12:00:00
Niveau
HBO
Richting

Functieomschrijving

Bij Accenture werk je als Oracle Junior IT-specialist samen in een team van enthousiaste specialisten. Je werkt aan omvangrijke en uitdagende projecten bij grote nationale- en internationale klanten in onder andere de overheid-, financiële-, telecom- en zorgsector. Dit doe je op locatie bij klanten door heel Nederland en daarbuiten.


Als Oracle Junior IT-specialist lever je een bijdrage aan een projectomgeving met een 'high-performance delivered'-mentaliteit. Jij bent de schakel tussen het functioneel aspect en de techniek; je hebt verstand van de bedrijfsprocessen en kunt inspelen op de behoefte van de klant door die te vertalen naar een passende, technische Oracle oplossing.

Om je werk goed te kunnen doen, geven we je de ruimte om je kennis en vaardigheden op het gebied van Oracle continu te verbreden en te verdiepen via onze eigen Bootcamp training of door gebruik te maken van de expertise van het Accenture Global Network.
 

Je wordt betrokken bij/verantwoordelijk voor de onderstaande taken:
  • Binnen de projecten bijdragen aan de analyse van bedrijfsprocessen, het bedenken van technisch ontwerpen die aansluiten op de vraag van de klant, het ontwikkelen, testen, opleveren en onderhouden van Oracle oplossingen;
  • Meedenken over Oracle architectuur, integratie en conversie;
  • Ontwikkelen van Oracle oplossingen: van het analyseren van de klantvraag tot het ontwerpen, bouwen, testen en opleveren van de Oracle functionaliteit.

 

Onze consultants binnen Oracle zijn specialist op de volgende gebieden:

  • Oracle Customer eXperience (Siebel, Fusion CRM, OPA, Right Now, InQuira)
  • Oracle Technology (Fusion Middleware, Webcenter, Engineered Systems, JAVA, PL/SQL)
  • Oracle HR & Finance (Peoplesoft, E-business Suite, Taleo, Fusion HR, PL/SQL)

Plaats in de organisatie

Accenture Technology Solutions maakt deel uit van Accenture, een bedrijf dat zich wereldwijd bezighoudt met Consulting, Technology Services en Outsourcing. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high performance organisaties te worden. Dit doen we door een combinatie van bewezen ervaring en uitgebreide vaardigheden in alle bedrijfstakken en bedrijfsfuncties. Daarnaast doen we diepgaand onderzoek onder de meest succesvolle bedrijven in de wereld. Accenture Technlogy Solutions vormt binnen Accenture een wereldwijde organisatie van IT-specialisten met als belangrijkste specialisatiegebieden Oracle, SAP, Business Intelligence, Tibco, Websphere, Quality & Testing en JAVA/J2EE.

Wij bieden

Een werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Je werkt samen met getalenteerde collega's uit binnen- en buitenland aan uitdagende projecten voor de top van het nationale- en internationale bedrijfsleven. Binnen Accenture bieden wij veel ruimte voor opleidingen, zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je zal onder andere trainingen gaan volgen op internationale locaties samen met collega's uit verschillende landen. Ook krijg je de kans om vanuit je expertise bij te dragen aan het vooruitstrevende Corporate Citizenship Programma.

 

Bovendien bieden wij je uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een 13e maand en je vakantiegeld, welke je vrij kan besteden binnen een flexible benefits tool;
  • Een uitgebreide en flexibele mobiliteitsregeling;
  • Een pensioenregeling ingericht op je persoonlijke situatie;
  • Een laptop en smartphone waar je ook mee privé mag bellen;
  • Een internetvergoeding;
  • Korting op aandelen Accenture.
Over Accenture

Accenture is een bedrijf dat zich wereldwijd bezighoudt met management consulting, technology services en outsourcing. Met meer dan 280.000 medewerkers, waarvan ongeveer 2.400 in Nederland, bedienen we klanten in meer dan 120 landen. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high performance bedrijven en overheden te worden. Wil je meer weten over een carrière bij Accenture? Ga dan naar www.Accenture.nl/carriere of volg ons via www.Facebook.com/accenturenl.

Solliciteer online

Solliciteer direct via de button "Lees meer & aanmelden" bovenaan deze pagina. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jeroen van Odijk via telefoonnummer 020 - 493 83 83 of jeroen.van.odijk@accenture.com.