Overslaan en naar de inhoud gaan

Young Colfield

40 werknemers

Software Development

Deadline: 14-01-2014 12:00:00
Niveau
WO
Richting

Interesse?

Solliciteer dan snel!

Jouw profiel

Jij ontwikkelt actief je technische skills en je hebt de wil om elke dag een stapje beter te worden. Daarbij werk je graag in teamverband, wil je jezelf steeds verbeteren en ondersteun je ook anderen bij het behalen van successen. Je bent pro-actief, leergierig, denkt ‘outside the box’, bent innovatief en je wilt jezelf verdiepen in een complexe omgeving. Je hebt passie voor je vak, interesse in verschillende analysetechnieken om complexe problemen door te lichten en schat haalbaarheden realistisch in. Door goed samen te werken met je teamleden maar ook door het nemen van verantwoordelijkheid streef je naar het beste resultaat voor de klant neer. Kortom:

  • Beschik je over een afgeronde Informatica, of aanverwante opleiding op WO niveau; 
  • Beheers je de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Beschik je over ervaring met het ontwikkelen van software met een objectgeoriënteerde taal;
  • Heb je interesse in Agile en Scrum;
  • Heb je passie voor je vak en ben je geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen;
  • Heb je interesse in iOS, Android en JAVA, UNIX, ORACLE, het deployen van applicaties, RSA, AJAX en Spring;

Herken je jezelf in de volgende competenties: ambitieus, samenwerken, analytisch denkvermogen, zelflerend vermogen, pro-actief en klantgericht.

Software Development

Wij zoeken Top Engineers voor de meest dynamische omgeving en het belangrijkste verkoopkanaal van ING: het internet en mobiel. Je gaat werken in een van de scrum teams binnen Solution Delivery Center Internet. Dit is een multidisciplinair team die verantwoordelijk is voor de software ontwikkeling voor het internetkanaal. Binnen het team wordt gewerkt conform Agile/Scrum. Je collega's zijn o.a. Java/J2EE developers, applicatie architecten, informatie analisten, testers, integrators, project leiders en collega’s vanuit de verschillende business lines.

Binnen de afdeling staat vakmanschap, samenwerking en het klantbelang voorop. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Continu verbeteren is het credo. De engineers worden gestimuleerd om te blijven zoeken naar nieuwe innovatieve tools die helpen om de kwaliteit van de software blijvend te verhogen en het ontwikkelproces te versnellen. Daarbij is er ruimte voor creativiteit en ga je je bezig houden met grote uitdagingen op het gebied van schaalbaarheid en security.