Overslaan en naar de inhoud gaan

KPMG

3200 werknemers

KPMG Young Talent Program

Geplaatst op: 11 februari 2014
Deadline: 11-02-2014 12:00:00

Voor wie?

We zijn op zoek naar ambitieuze en talentvolle starters met een afgeronde universitaire opleiding bijvoorbeeld in de richting Accountancy, Finance, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of IT. Daarnaast is het belangrijk dat je relevante nevenactiviteiten hebt gedaan, een brede interesse hebt en beschikt over analytische en mensgerichte competenties.

Razendsnel ontwikkelen

Je wordt goed begeleid en kunt rekenen op intensieve coaching. De focus ligt op jouw persoonlijke groei. Je volgt daarnaast op kosten van KPMG de postdoctorale opleiding tot Registeraccountant aan een business school. Ook doorloop je de uitgebreide opleidingsprogramma’s van zowel Audit als Advisory. Zo kun je je razendsnel ontwikkelen.

Alle ruimte om je breed te oriënteren

Het traineeship is een tweejarig traject, waarin je als volwaardig teamlid werkt op verschillende KPMG-afdelingen. Per jaar werk je zes maanden in de auditpraktijk en zes maanden in de advisorypraktijk op de afdelingen Risk Consulting en Transactions & Restructuring. Omdat je werkt op projectbasis in wisselende teams bouw je snel een waardevol netwerk op. Het traineeship gaat per 1 september 2013 van start. Na afloop maak je een keuze voor de afdeling waar je je carrière wilt gaan voortzetten.

Hét audit & advisory traineeship

Wil jij brede ervaring opdoen en heb je het talent in huis om te starten in een veelzijdige en uitdagende functie? Geef je carrière dan een kickstart met het KPMG Young Talent Program: een uitdagend programma voor toptalent waarin brede ontwikkeling en persoonlijke groei centraal staan. Je krijgt de kans om ervaring op te doen binnen de audit- en advisorypraktijk van KPMG en je kunt laten zien waar jouw talenten liggen. Doordat je brede kennis van de markt en KPMG-dienstverlening opdoet, kun je je ontwikkelen tot een allround professional.