Overslaan en naar de inhoud gaan

Deloitte

4847 werknemers

Analyst Corporate Finance

Deadline: 17-09-2013 12:00:00
Niveau
WO

Jouw werkveld binnen Corporate Finance

Passie voor financieel advies en sterk resultaatgedreven? Dit kan je helemaal kwijt bij Deloitte Corporate Finance, een van de grootste en meest gewaardeerde adviseurs op het gebied van Mergers and Acquisitions (M&A) wereldwijd. Als adviseur binnen de Corporate Finance afdeling begeleid je fusies en overnames, van het idee tot de feitelijke deal, bij zowel aan- als verkoop. De M&A adviseur is de ‘spin in het web’ die rondom alle aspecten van overnames adviseert en de processen coördineert. Tevens adviseer je ook over financieringsvraagstukken bij ondernemingen, instellingen en projecten in de breedste zin. Ons advies betreft onder andere het verkrijgen van vreemd vermogen financiering bij overnames, grote investeringen en (her)structureringsadvies van financieringen bij bedrijven en (semi-)overheden. Daarnaast adviseer je over waardebepaling en waardeanalyses van bedrijven en investeringen. Dit kan zijn tijdens een fusie- of overnameproces, maar ook als onderdeel van de financieel strategische analyse van investeringen en ondernemingen. Bij Deloitte Corporate Finance bedien je de klant vanuit een vdrietal disciplines: Mergers & Acquisitions (M&A), Valuation & Business Modelling en Debt Advisory. Deloitte Corporate Finance maakt onderdeel uit van Deloitte Financial Advisory Services (FAS). Binnen FAS werken 250 medewerkers, die zich onder andere bezighouden met complexe financiële transacties, kapitaalmarktvraagstukken, vastgoed en risicobeheersing. De werkzaamheden lopen uiteen van financieel advies bij grote bedrijfsovernames tot het realiseren van financiering voor grote nieuwbouwprojecten. Maar ook IFRS, Financial Modelling, strategisch vastgoedadvies en waardebepaling van contracten en pensioenen komen aan bod.

Jouw functie als Analyst Corporate Finance

Als starter ben je ‘part of the team’ en ondersteun je consultants en (senior) managers bij de uitvoering van de projecten. Je komt terecht in een talentpool van analysten waarbij je gedurende twee jaar werkzaamheden verricht op alle vier de disciplines waarop het Corporate Finance team opereert. Zo zal je ondersteunen bij onder andere verkoop- en financieringsmemoranda, financiële analyses en modellen, offertes en klantenpresentaties. Bovendien bereid je adviezen voor, analyseer je marktgegevens en werk je voor een brede groep nationale en internationale klanten. Je werkt mee aan de realisatie van projecten waarbij je veelvuldig deel uitmaakt van multidisciplinaire dealteams.

Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.
Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.
Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jikke van den Bergh op telefoonnummer +31 6 109 993 72.

Jouw profiel als Analyst Corporate Finance

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving en voldoet aan onderstaand profiel, maken we graag kennis met jou! - 0 tot 2 jaar werkervaring; - Een (bijna) afgeronde universitaire studie: Economie, Finance, (Technische) Bedrijfskunde, Econometrie of een bèta studie met financiële affiniteit; - Sterke analytische vaardigheden, resultaatgericht, accuraat, met oog voor kwaliteit & detail; - Je bent een gedreven teamspeler, die naast zijn/haar studie nevenactiviteiten heeft ontplooid op de universiteit of bij studie-, studenten-, of sportvereniging; - Ambitieus, proactief, zelfstandig, doortastend en goed in het presteren onder tijdsdruk; - Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Samenvatting

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4.500 medewerkers is Deloitte Nederlands grootste organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax en Financial Advisory Services. Onze financieel adviseurs winnen regelmatig prestigieuze onderscheidingen. In zowel 2008 als 2010 werd Deloitte Corporate Finance bijvoorbeeld als beste ‘M&A adviseur’ uitgeroepen door het Incompany 100-onderzoek. De M&A Award 2008, 2009 en 2010 voor Best Transaction Support ging naar Deloitte Transaction Services. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoog opgeleide collega’s werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een open, informele, maar professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief.

Binnen Corporate Finance heerst een informele cultuur. Hierdoor zijn de lijnen kort en word ook jij betrokken in de discussie. Het is een jong team waarin iedereen zijn eigen carrière maakt. Stel veel vragen, denk mee met de business en buiten de gebruikelijke kaders. Durf verantwoordelijkheid te nemen, laat zien wat je in je hebt. Een snelle doorgroei is voor toptalent eerder regel dan uitzondering. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback. Daarnaast bieden we je arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een leaseauto, laptop,  mobiele telefoon (IPhone 4),  onkostenvergoeding en een premievrij pensioen.