Overslaan en naar de inhoud gaan

KPMG

3200 werknemers

Trainee WO Audit landelijk

Deadline: 03-09-2015 12:00:00
Niveau
WO

Interesse?

Geïnteresseerd? Druk dan op de button "aanmelden" en laat je gegevens achter. Wij zullen contact met je opnemen.

Personeel Nederland: 4200 Personeel Wereld: 100000 Hoofdkantoor Nederland: Amstelveen  
aantal actieve landen: 155 Locaties Nederland: 17

Testimonial

‘Ik wilde tijdens mijn master ontdekken welk bedrijf het best bij me paste. Na een stage bij een andere grote accountantsorganisatie, koos ik ervoor om mijn scriptie te schrijven bij KPMG. De ideale manier om een organisatie echt te leren kennen: er een tijdje deel van uitmaken.’ ‘Voor mijn onderwerp had ik wel een idee, maar dat was nog vrij vaag. Mijn begeleider kwam met een stroom goede ideeën en samen hebben we uiteindelijk een scriptieonderwerp gekozen. Daarna sloegen we spijkers met koppen. Ik werkte volgens een heldere planning en kon altijd bij hem terecht als ik even vast zat. Na zo’n gesprek liep ik altijd weer vol ideeën de deur uit.’ ‘Over de begeleiding niets dan lof. Maar het belangrijkste: ik had direct een klik met de mensen. Dat bepaalt voor een groot deel mijn werkplezier. Waar die klik ‘m in zit? Iedereen gaat hier open met elkaar om en is altijd bereid om een ander te adviseren en te helpen. We werken uiteraard hard, maar de sfeer is informeler dan ik dacht. Dus toen ik kon blijven, heb ik die kans met beide handen gegrepen. Ik ben nu trainee. En daarnaast doe ik de Post-Master Accountancy aan de Universiteit van Amsterdam. Mijn ambitie? Eerst die RA-titel. En dan misschien naar het buitenland. Of switchen van businessunit. KPMG biedt me in elk geval alle ruimte om te ontdekken wat ik leuk vind.’ Jan-Willem van der Veer MA Accountancy & Control, Universiteit van Amsterdam volgt nu postdoctorale RA-opleiding. Universiteit van Amsterdam eerst scriptant, nu trainee Audit

De functie

Als trainee bestaan je voornaamste werkzaamheden uit het controleren en samenstellen van financiële verantwoordingen en het assisteren bij bijzondere opdrachten. Je bent betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van opdrachten. Je start met de KPMG Audit Academy waarin je op een actieve manier zowel vakinhoudelijke als persoonlijke vaardigheden opdoet. Ook begeleid je stagiair(e)s, werf je nieuwe collega's en ondersteun je (senior) managers. Als trainee ben je verzekerd van een intensieve begeleiding. Jouw persoonlijke coach helpt je bij het realiseren van je doelstellingen. Daarnaast biedt jouw coach je een doorkijk naar het werk op managersniveau: we verwachten namelijk dat je doorgroeit in de organisatie.

Kandidaat

Ben je net afgestudeerd? Kies dan voor een functie als trainee bij KPMG! Je kunt starten vanuit een van onze regiokantoren of begin bij ons hoofdkantoor in Amstelveen. Aan jou de keuze. We willen graag met je kennis maken als je een hbo-opleiding accountancy of bedrijfseconomie hebt afgerond en je wilt beginnen of bent bezig met de studie RA. Of als je een academische opleiding (bedrijfs)economie, bedrijfskunde of econometrie (bijna) hebt afgerond en je wilt beginnen of bent bezig met je studie RA. We hechten veel waarde aan ondernemersmentaliteit en een goed ontwikkeld analytisch vermogen, wat ook geldt voor communicatieve vaardigheden en een klant- en marktgerichte manier van denken en doen. Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt KPMG je een zee aan uitdagingen. Niet voor niets heeft KPMG al jarenlang een top-5 positie in het 'Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek'. Werken bij KPMG betekent flexibiliteit, waardering voor het werk en een mensgerichte samenwerking.