Overslaan en naar de inhoud gaan

Cliniclowns

115 werknemers

Stagiair(e) voor het Productiebureau

Geplaatst op: 15 april 2015
Deadline: 30-09-2018 12:00:00

Stagiair(e) voor het Productiebureau

Zoek je een leuke stageplaats in een dynamische omgeving, waarbij je werkzaamheden op kantoor afwisselt met werkzaamheden op locatie? Dan hebben wij wat je zoekt! Een stageplaats bij het Productiebureau vanaf juni 2015.
Binnen het Productiebureau van CliniClowns zijn de verschillende soorten afleiding en plezier ondergebracht die CliniClowns biedt aan zieke en/of gehandicapte kinderen. Voorbeelden daarvan zijn het CliniClowns College en Circus CliniClowns. In het CliniClowns College ontvangen wij kinderen die ziek zijn - samen met (gezonde) vriendjes, klasgenoten, broertje(s), zusje(s) en ouder(s) - en dompelen hen onder in één groot zintuiglijk avontuur onder leiding van een Clown en de Conciërge. Circus CliniClowns laat kinderen met een handicap een dagje onbezorgd genieten samen met hun gezin of begeleiders met een voorstelling die speciaal is afgestemd op de belevingswereld van kinderen met een handicap.

Wat wordt er van je verwacht als stagiair(e)?

Je ondersteunt de diverse producties in alle voorkomende werkzaamheden. Hieronder vallen zowel productionele als administratieve werkzaamheden op locatie en kantoor, zoals: 

  • werving en uitnodiging van de doelgroep (contact ouders/kinderen, invoeren en beheren van gegevens);
  • beantwoorden van vragen en afhandelen van verzoeken vanuit de doelgroep;
  • aanwezigheid en inzet tijdens de uitvoering van de producties op locatie;
  • de coördinatie van en verantwoordelijkheid over diverse onderdelen binnen de producties;
  • onderhouden van de aan de producties gerelateerde websites.
Wij vragen

Je bent een enthousiaste, communicatief vaardige tweede- of derdejaars HBO-student met verantwoordelijkheidsgevoel. Verder ben je klantvriendelijk, resultaatgericht, nauwkeurig, flexibel en stressbestendig en beheers je Excel en Word goed. Ook ben je in het bezit van een rijbewijs.

Wij bieden

Een uitdagende stageplek voor bij voorkeur vijf dagen per week per juni 2015 in een team van enthousiaste collega’s op ons kantoor op tien minuten loopafstand van station Amersfoort. Incidenteel zullen de stagewerkzaamheden worden verricht op locatie. De stagevergoeding is op basis van vijf dagen per week € 250,00 bruto per maand. De duur van de stage zal in overleg worden vastgesteld.

Geïnteresseerd?

Stuur dan jouw motivatiebrief met CV op naar ons. Heb je nog vragen? Klik dan op onderstaande link.