Unilever
achtergrondinformatie
De productielocatie in Oss is onderdeel van Unilever Nederland Foods. Hier vindt de productie plaats van soepen, sauzen en vlees producten. Dagelijks werken er zo’n 400 enthousiaste medewerkers aan productie en verbetering van kwaliteitsproducten. Smaak, gemak en hoge kwaliteit is de basis van het succes van de producten. Op dit moment zijn voor Unilever Nederland Foods in Oss op zoek naar een Process Improvement Manager.
Process Improvement Manager
De Process Improvement Manager maakt deel uit van het operations team. Dit team bestaat naast de operations manager uit de teamleiders van de verschillende productielijnen, een tweetal process improvement managers en een TPM coördinator.
Doel functie: Het optimaliseren en/of integreren van een of meerder productieprocessen. Anticiperen op mogelijke procesproblemen. Het analyseren en rapporteren van verbeteringsmogelijkheden en verliezen, het opstellen van aanbevelingen en het motiveren van verbeteringsvoorstellen.
Wat kun je van de functie verwachten?
• Het samen met betrokken teamleiders opleveren van output van de productielijnen
o Het zorg dragen voor de juiste normen (bottle-neck file)
o Medeverantwoordelijkheid voor het leveren van de beoogde output (OEE)
o Het analyseren van storingstijden en materiaalverliezen en het opstellen en mede uitvoeren van acties te verbetering van de resultaten (middellange termijn).
o Initiëren van verbeterprojecten -> zorg dragen voor de uitvoering en/of ondersteuning van de afgesproken verbeterprojecten
o Verantwoordelijk voor optimalisatie en ontwikkeling van productieprocessen
o Het opstellen van verbeterprojecten samen met engineering ter optimalisering van productieprocessen
o Het leiden en uitvoeren van onderzoeken en projecten voor productieprocessen
o Oriëntatie, up-to-date blijven van nieuwe procesontwikkelingen, technieken en machines
• HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de voedseltechnologie of werktuigbouw;
• minimaal 3 jaar werkervaring in een verbeter- of projectfunctie bij voorkeur in de food sector;
• ervaring met projectmatig werken;
• ervaring met TPM, Lean of WCM;
• goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift zowel in de Nederlandse als de Engelse taal.
• Zelfstandig, ondernemend, analytisch, creatief, flexibel, resultaatgericht, hands-on, besluitvaardig, teamplayer
Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we je bovenal een dynamische werkomgeving waarin mensen met energie, creativiteit en passie samenwerken om met elkaar ambitieuze doelen na te streven. Er is daarnaast veel ruimte om te groeien door professionele trainingen en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden op nationaal en internationaal gebied!
Om te solliciteren klik je op lees meer & aanmelden. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Debbie Veldmeijer via debbie.veldmeijer@unileverhrservices.com