Overslaan en naar de inhoud gaan

Ecofys

250 medewerkers

 Werken bij Ecofys

Wie zijn wij

Waardevolle oplossingen voor onze klanten
Ecofys is een vooraanstaand consultancy bedrijf op het gebied van duurzame energie, energiebesparing en CO2efficiëntie, energiesystemen en -markten alsmede energie- en klimaatbeleid. Kennis en innovatie zijn voor ons de belangrijkste factoren om de ideeën van vandaag om te zetten in de uitvoerbare werkelijkheid van morgen. Wij helpen organisaties uit de publieke sector en het bedrijfsleven om zich aan te passen aan veranderingen en om snel marktkansen te herkennen. Samen met onze klanten zorgen wij ervoor dat de nodige maatregelen worden getroffen en dat bedrijfsprojecten op een praktische en duurzame manier worden verwezenlijkt. Als we nu tot actie overgaan, kan het wereldwijde energiesysteem in 2050 duurzaam, betrouwbaar, betaalbaar en geheel op duurzame bronnen gebaseerd zijn. We staan honderd procent achter onze missie en werken er hard aan.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Voor ons is het een belangrijk strategisch doel om de grootste talenten in dienst te nemen. Uiteraard willen wij graag de allerbeste medewerkers, maar voor jou is het net zo belangrijk om de baan te vinden die het best aansluit bij jouw vaardigheden en interesses.
 

Professionals met ervaring
Houd je ervan om nieuwe zakelijke kansen te ontwikkelen in een groeiende bedrijfstak of werk je liever mee aan miljoenenprojecten, zoals windmolenparken in de Noordzee of zonneparken in Spanje of Italië?


We hebben al veel ervaren professionals aangenomen en willen er graag nog meer in dienst nemen. Zelfs de meest ervaren professionals leren er heel wat bij als ze bij ons bedrijf komen. We zijn op zoek naar professionals die veel waarde hechten aan uitdagingen en permanente veranderingen, aangezien je daardoor zowel op professioneel als op persoonlijk vlak het snelst groeit.

Jonge professionals
Voor ons is de toekomst het belangrijkste en we weten dat we jong talent nodig hebben om onze missie te verwezenlijken. Bij ons stap je in een succesvol bedrijf en geef je je carrière meteen een duwtje in de rug. Hier kom je alles te weten over je vak, leer je je collega's kennen, draag je je steentje bij aan interessante projecten en ontdek je welke rol je in de toekomst kunt spelen.

Kennismaken en solliciteren bij

Hoe kun je solliciteren?
Stap 1:
Zowel voor een sollicitatie op een specifieke functie als voor een open sollicitatie dien je het online-sollicitatieformulier in te vullen. De procedure wijst zich vanzelf en duurt ongeveer vijf minuten. Op basis van je gegevens wordt je sollicitatie doorgestuurd naar de recruiter die verantwoordelijk is voor de locatie waar je solliciteert.

Stap 2:
Als je op een specifieke functie hebt gesolliciteerd en we vinden dat je profiel geschikt is, nemen we binnen twee weken contact met je op. Je ontvangt dan informatie over de procedure en we maken afspraken. Als je een open sollicitatie stuurt, gaan we na of je profiel bij een van onze vacatures past. We nemen binnen drie weken contact met je op, ook als we dan nog geen geschikte functie hebben gevonden.


Stap 3:
Het sollicitatieproces bij Ecofys verloopt heel duidelijk. We nemen contact met je op en streven er dan naar om het hele sollicitatieproces binnen vier weken te voltooien, met aan het einde een ondertekend contract. Normaal gesproken heb je gesprekken met je toekomstige manager, collega's en een medewerker van de afdeling HR. Voorafgaand vertellen we wat je van het gesprek kunt verwachten en waar, wanneer en met wie het plaatsvindt. Eventueel moet je als onderdeel van het gesprek een opdracht uitvoeren.

Over je sollicitatie:

Diversiteit
Ecofys werft verschillende type mensen. Voor ons is de diversiteit van ons personeel strategisch gezien een sterk punt, waardoor we globaal kunnen denken en lokaal kunnen handelen en een rijke schakering aan klanten in diverse culturen over de hele wereld effectief kunnen helpen.


Gegevensbescherming
De informatie die je opgeeft, wordt met maximale vertrouwelijkheid behandeld. We zullen de sollicitatie alleen gebruiken om je als kandidaat voor een huidige of toekomstige functie in aanmerking te nemen; je informatie zullen we niet opnemen in je personeelsdossier, mocht je bij Ecofys komen werken. Door sollicitatie-informatie te verstrekken ga je ermee akkoord dat Ecofys toegang tot die informatie krijgt voor dat doeleinde, inclusief verstrekking van deze informatie aan aangesloten maatschappijen van Ecofys over de hele wereld.