Overslaan en naar de inhoud gaan

DELA

2000 medewerkers

Werken bij Dela

 

Wie zijn wij
DELA is een coöperatieve onderneming die zich richt op de continuïteit van het leven. Het is onze ambitie dat onze klanten de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Door middel van onze brede financiële en praktische dienstverlening staan wij hen daartoe met raad en daad bij. Wat wij bieden is zekerheid, zorg en continuïteit. Onze ambitie is gestoeld op betrokkenheid, integriteit en ondernemerschap.
In deze waarden is de groei van DELA geworteld en ligt de verbondenheid met onze klanten, onze mensen en onze omgeving. Vanuit onze oorsprong in uitvaartverzekeringen en uitvaartverzorging bouwen wij verder aan een steeds bredere dienstverlening en aan een energieke coöperatieve onderneming van en voor onze klanten.

Onze producten en diensten
DELA is een coöperatie zonder winstoogmerk. Om onze leden en hun families de toekomst zo onbezorgd mogelijk tegemoet te laten zien, bieden wij iedereen praktische dienstverlening en financiële zekerheid. Zo kunnen nabestaanden bij het verzorgen van uitvaarten voor, tijdens en na de uitvaart op ons rekenen. En we doen meer. We vinden het belangrijk om onze leden en hun families ook op andere manieren te helpen. Daarom ontwikkelden we nieuwe verzekeringen en diensten zoals een overlijdensrisicoverzekering en een spaarverzekering. Verder introduceerde DELA nieuwe dienstverlening op het gebied van nabestaandenzorg en hulp bij schenken, testament en voogdij.  

Kennismaken en solliciteren bij

Je bent enthousiast om bij DELA te werken en wil solliciteren naar een vacature. Dan doorloop je bij ons het onderstaande proces:

Stap 1. Solliciteren
Je kunt via onze site direct solliciteren op vacatures of een open sollicitatie insturen. In beide gevallen vul je een online formulier in. Je c.v. en motivatiebrief kun je uploaden. Als je geen c.v. hebt, kun je je opleiding en werkervaring in het formulier invullen. We sturen je een bevestiging als we alle gegevens van je hebben ontvangen.

Stap 2. Beoordeling
In elke vacature staat een sluitingsdatum. Onze recruiters streven ernaar om je uiterlijk vijf werkdagen na deze datum te laten weten of je wel of niet uitgenodigd wordt voor een gesprek.

Stap 3. Gesprekken
Pas je in het profiel? Dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek leren we jou graag kennen als persoon en horen we graag jouw motivatie voor de functie en onze organisatie. Uiteraard vertellen wij in dit gesprek meer over DELA, de afdeling en de functie. Als beide partijen na dit gesprek nog steeds enthousiast zijn, volgt een tweede gesprek. Hierin verdiepen we de onderwerpen uit het eerste gesprek en maak je kennis met je eventuele toekomstige manager. Afhankelijk van de functie doe je een (intern) assessment en/of een opdracht en trekken we een aantal gegevens van je na (pre-employment screening - PES). Meestal heb je in totaal twee gesprekken en/of een meeloopdag.

Stap 4. Aangenomen!
Als je stap 1 tot en met 3 succesvol doorloopt, ontvang je van ons een passende aanbieding. Als we hierover akkoord bereiken, kun je aan de slag! Afhankelijk van de vacature duurt dit proces tussen de 3 en 4 weken.