Overslaan en naar de inhoud gaan

Nationaal Energietraineeship - Junior Consultant Mott Macdonald

De Mott MacDonald Group is een management-, engineering- en adviesbureau met hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk. Er werken meer dan 18.000 medewerkers in 150 landen. Mott MacDonald heeft 2 kantoren in Nederland (Arnhem en Utrecht). Dit team (25) bestaat uit projectmanagers, specialisten en technisch adviseurs. Ze leveren een breed aanbod aan adviesdiensten aan klanten waarbij de focus ligt op projecten in het brede werkveld van de energietransitie. Er wordt daarbij nauw samengewerkt met collega’s over de gehele wereld: van de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en andere Europese landen tot aan Australië. Projecten waar het Nederlandse team aan werkt zijn o.a. het The North Sea wind power hub (NSWPH), PALLAS-reactor and Nuclear Health Centre, Nationale Programma Radioactief Afval (NPRA) en het NortH2 programma. Ter versterking van dit team zijn we op zoek naar gedreven jonge talenten. Klantgerichte, communicatief vaardige teamspelers die denken in oplossingen. Starters die een bijdrage willen leveren aan de energietransitie en begrijpen dat naast techniek en financiën het vooral mensen zijn die het verschil kunnen maken.

Ben je afgestudeerd en wil je aan de slag in een dynamische en uitdagende (internationale) omgeving waar je aan verschillende projecten gaat werken? Wil je jezelf ontwikkelen en sta je open om veel te leren? Meld je dan aan!

  • Je hebt een bachelor opleiding afgerond aan een Technische Universiteit aangevuld met een relevante multidisciplinaire master gericht op duurzaamheid en energietransitie. Idealiter Energy Science, Sustainable Energy Technology, Industrial Ecology maar ook Chemical Engineering/Proces Technology sluit goed aan.
  • Je bent accuraat, neemt verantwoordelijkheid en komt je afspraken in een team na.
  • Je bent geïnteresseerd, communicatief vaardig en klant- en service gericht
  • Je bent ambitieus en wilt jezelf verder ontwikkelen en zoekt een fantastische start van je carrière.

NATIONAAL ENERGIETRAINEESHIP

Deze functie is onderdeel van het opleidingsprogramma van het Nationaal Energietraineeship. Daarnaast krijg je trainingen en coaching gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling, volg je gastcolleges van top-experts uit het werkveld en ga je op excursie naar aansprekende projecten binnen de energietransitie. Tevens leer je integraal samen te werken met andere trainees aan uitdagende energieprojecten bij minimaal vier verschillende organisaties. Je wordt tijdens deze 2 jaar intensief begeleid door een van onze Talentmanagers.
Dit Energietraineeship geeft een boost aan de start van jouw carrière. Na het doorlopen van dit tweejarige traject, ben je een zelfsturende professional die, door persoonlijk leiderschap, inzicht in belangen, samenwerking en werkwijzen een unieke functie kan vervullen binnen het werkveld van de energietransitie. Je maakt deel uit van een netwerk, een hechte groep van professionals, die klaar is voor deze integrale aanpak.
Enthousiast geworden? Dan nodigen wij je hierbij uit om te reageren door een cv (incl pasfoto) en jouw motivatie te sturen. We nemen dan snel contact met je op.