Overslaan en naar de inhoud gaan

Lidl Nederland

21000 werknemers

Professional traineeship supply chain Huizen (32-40 uur)

Deadline: 29-02-2024 12:00:00
Niveau
Richting

Samenvatting

Wil je graag het verschil maken via ons professional traineeship? In 18 maanden ontwikkel jij jezelf op professioneel en persoonlijk vlak om vervolgens in te stromen op de afdeling Supply Chain
op één van onze regiokantoren of op ons hoofdkantoor. Bij Lidl kun je het waarmaken!

Bouw mee aan de toekomst van Lidl én die van jezelf

Op 1 maart 2024 starten wij weer met een nieuwe lichting trainees! Een internationaal opererende retail organisatie als Lidl is een uitstekende omgeving voor gedreven starters, die de lat steeds nét even iets hoger voor zichzelf leggen. Als ambitieuze high potential heb jij een duidelijk doel voor ogen. Via een snelle groeicurve wil jij het beste uit jezelf halen en toe werken naar een positie waarbij jij het verschil gaat maken.

Wat ga je doen?

In het begin van het traineeship krijg je een helder beeld van onze organisatie en krijg je inzicht in de samenwerking tussen de supermarkt, het distributiecentrum, het regio- en hoofdkantoor. Na een korte introductie in de supermarkt ga je aan de slag op de afdeling Supply Chain op één van onze regiokantoren. Na twee keer een periode op een regiokantoor eindig je het traineeship met een traject op de vakafdeling op het hoofdkantoor.

 

Supply Chain 

De afdeling Supply Chain van Lidl bestaat uit verschillende afdelingen op ons hoofdkantoor en op onze regiokantoren. Supply Chain is onderdeel van onze afdeling Verkoop en is verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de landelijke winkelvoorraad. Samen met jouw afdeling en een aantal andere afdelingen zoals Inkoop en Logistiek zorg je ervoor dat de klant ‘just in time’ wordt bediend. Je bewaakt met jouw directe collega’s de landelijke voorraad van ons reguliere- en actieassortiment.

 

Op de afdeling Supply Chain zijn op dit moment verschillende thema's relevant. Je kunt hierbij denken aan het verminderen van foodwaste, het verbeteren van ons bestelsysteem en last but not least; het inspelen op de veranderende markt door onze producten tijdig maar ook zo efficiënt mogelijk te bestellen.

Richting het einde van het traineeship wordt bepaald welk uitstroomprofiel het beste bij jou past. Afhankelijk daarvan geven we het traineeship gezamenlijk verder vorm.

 

Wie ben jij?

Je bent enthousiast en ondernemend ingesteld. Jij wacht niet af maar onderzoekt, vraagt en doet. Je voelt je thuis in een no-nonsense cultuur en je krijgt energie van werken in een dynamische omgeving waar de klant centraal staat en we samen met het team de beste resultaten willen behalen. Jij hebt naast je studie actief aan jouw ontwikkeling gewerkt middels nevenactiviteiten (bijvoorbeeld een stage, vrijwilligerswerk, (studie)vereniging, bijbanen of eigen onderneming). Met jouw positieve insteek zorg je ervoor dat je ideeën goed kunt overbrengen en dat je anderen gemakkelijk meekrijgt, je neemt graag het voortouw. Daarnaast ben je zelfbewust en in staat om te reflecteren op jouw eigen gedrag. Je vindt het belangrijk om jezelf te ontwikkelen en om op zoek te zijn naar waar jij en onze organisatie het nog beter kunnen doen!

Verder beschik jij over het volgende:

  • Een afgeronde hbo of universitaire opleiding in de richting van bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Technische Bedrijfskunde, Supply Chain Management, Operations Management of vergelijkbaar
  • 0-2 jaar werkervaring.
  • Heb je al (leidinggevende) ervaring opgedaan binnen een supermarkt of binnen een vergelijkbare Retail organisatie heb je een streepje voor!
Wat krijg jij van ons?
  • Een uitgebreid programma met veel aandacht voor jouw ontwikkeling. Afgestemd op jouw behoeften krijg je een divers pakket aan verantwoordelijkheden in een dynamische en praktijkgerichte omgeving. Dit gaat hand in hand met een uitgebreid trainingsprogramma waarbij je continu wordt gestimuleerd om hetgeen wat je hebt geleerd de volgende dag in de praktijk te brengen. 
  • Gedurende het hele traineeship word je intensief begeleid. Vanuit de afdeling door een betrokken leidinggevende en vanuit de afdeling Leiderschap & Ontwikkeling door een persoonlijke coach. Beiden ondersteunen jou in jouw ontwikkeling en helpen ze jou om het beste uit jezelf te halen.
  • Een divers team dat benieuwd is naar jouw ideeën.
  • Een uitdagende baan met goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden.
  • De mogelijkheid om toffe events bij te wonen van het Young Professional Netwerk ‘Jong Lidl’.