Overslaan en naar de inhoud gaan

Lidl Nederland

21000 werknemers

Professional traineeship commercieel formulemanagement Huizen (32 - 40 uur)

Deadline: 29-02-2024 12:00:00
Niveau
Richting

Samenvatting

Wil jij graag het verschil maken via ons professional traineeship? In 18 maanden ontwikkel jij jezelf op professioneel en persoonlijk vlak om vervolgens in te stromen op de afdeling Formulemanagement op ons hoofdkantoor. Bij Lidl kun je het waarmaken!

Bouw mee aan de toekomst van Lidl én die van jezelf

Op 1 maart 2024 starten wij weer met een nieuwe lichting trainees! Een internationaal opererende retailorganisatie als Lidl is een uitstekende omgeving voor gedreven starters, die de lat steeds nét even iets hoger voor zichzelf leggen. Als ambitieuze young professional heb jij een duidelijk doel voor ogen. Via een snelle groeicurve wil jij het beste uit jezelf halen en toe werken naar een positie waarbij jij het verschil gaat maken.

Wat ga je doen?

We vinden het erg belangrijk dat je inzicht krijgt in de processen en samenwerking tussen supermarkt, het distributiecentrum, het regio- en hoofdkantoor. Je start daarom met een combinatie van theorie en praktijk: gedurende het eerste half jaar werk je de helft van de week in de winkel(s), en de andere helft op het hoofdkantoor. Zo kun je de opgedane kennis gelijk in de praktijk toepassen! Richting het einde van het traineeship wordt bepaald welk uitstroomprofiel het beste bij jou past. Afhankelijk daarvan geven we het traineeship gezamenlijk verder vorm. Binnen het professional traineeship stroom je bijvoorbeeld in een rol binnen één van de teams van Formulemanagement in.     

De afdeling Formulemanagement houdt zich bezig met de ontwikkeling en optimalisering van onze 440 winkels in Nederland. Ons doel is om voor de klant continu een aantrekkelijke en eigentijdse Lidl-winkel te bieden en het maximale uit onze vierkante meters te halen. De afdeling is onderverdeeld in Filiaalconcept & Innovatie, Spacemanagement en Instore Activatiemanagement.

Filiaalconcept & Innovatie is verantwoordelijk voor de winkelindeling/inrichting en worden de schappenplannen opgesteld. behandeld. Tot slot is team Instore Activatiemanagement verantwoordelijk voor de meest optimale presentatie van acties en campagnes in de filialen. Binnen dit traineeship ga je, naast het meedraaien in verschillende filialen, starten binnen team Instore Activatiemanagement.

Binnen team Instore Activatiemanagement ga je aan diverse projecten meewerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opzetten van een commerciële scholing voor alle leidinggevende collega’s in onze filialen, waarbij we door middel van video en/of foto-instructies, onze ideeën beter inzichtelijk willen maken. Daarnaast ga je één van onze planningstools doorontwikkelen en implementeren. Deze tool zorgt ervoor dat we het maximale resultaat uit elke week kunnen halen! Jij past goed op deze afdeling als je een echte netwerker bent, nieuwsgierig bent, mensen durft te benaderen, creatief kunt denken, complexe vraagstukken eenvoudig kunt maken en verantwoordelijkheid durft te nemen.

Wie ben jij?

Je bent enthousiast en ondernemend. Jij wacht niet af maar onderzoekt, vraagt en doet. Je voelt je thuis in een no-nonsense cultuur en je krijgt energie van werken in een dynamische omgeving waar de klant centraal staat en we samen met het team de beste resultaten willen behalen. Jij hebt naast je studie actief aan jouw ontwikkeling gewerkt middels nevenactiviteiten (bijvoorbeeld een stage, vrijwilligerswerk, (studie)vereniging, bijbanen of eigen onderneming). Met jouw positieve insteek zorg je ervoor dat je ideeën goed kunt overbrengen en dat je anderen gemakkelijk meekrijgt, je neemt graag het voortouw. Daarnaast ben je zelfbewust en in staat om te reflecteren op jouw eigen gedrag. Je vindt het belangrijk om jezelf te ontwikkelen en om op zoek te zijn naar waar jij en onze organisatie het nog beter kunnen doen!

Verder beschik jij over het volgende:

  • Een afgeronde hbo of universitaire opleiding in de richting van bijvoorbeeld (Commerciële) Economie, Marketing, Sales, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar.
  • 0-2 jaar werkervaring.
  • Heb je al ervaring opgedaan in de supermarkt/retailbranche dan heb je een streepje voor!

 

Wat krijg jij van ons?
  • Een uitgebreid programma met veel aandacht voor jouw ontwikkeling. Afgestemd op jouw behoeften krijg je een divers pakket aan verantwoordelijkheden in een dynamische en praktijkgerichte omgeving. Dit gaat hand in hand met een uitgebreid trainingsprogramma waarbij je continu wordt gestimuleerd om hetgeen wat je hebt geleerd de volgende dag in de praktijk te brengen.
  • Gedurende het hele traineeship word je intensief begeleid. Vanuit de afdeling door een betrokken leidinggevende en vanuit de afdeling Leiderschap & Ontwikkeling door een persoonlijke coach. Beiden ondersteunen jou in jouw ontwikkeling en helpen ze jou om het beste uit jezelf te halen.
  • Een divers team dat benieuwd is naar jouw ideeën.
  • Een uitdagende baan met goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden.
  • De mogelijkheid om toffe events bij te wonen van het young professional netwerk ‘Jong Lidl’.