Overslaan en naar de inhoud gaan

Trainee in de Randstad -Traineeships

De Randstad- Plek voor jong talent.

Het is een feit. De Randstad blijft groeien en is booming voor de zakelijke markt. Er zijn vele nationale en internationale bedrijven gevestigd in de Randstad. Neem bijvoorbeeld PwC, Abn Amro, Unilever, Deloitte etc. Dit gebied in Nederland blijft meer verstedelijken en sommige voorspellen zelfs dat de Randstad één grote metropool wordt in de toekomst. Misschien is er dan geen Amsterdam, Utrecht of Rottedam meer! Zo ver is het nog niet. Maar de Randstad is zeker de plek waar je terecht kunt voor vele verschillende kansen in de arbeidsmarkt. Wist je dat functies in de Randstad gemiddeld 10 procent meer verdienen dan dezelfde functie buiten de Randstad.

Hoogopgeleid talent

De vraag naar hoogopgeleid talent groeit in de Randstad. Dit komt onder andere door de aantrekkende economie. Dit houdt in dat organisaties graag talent willen vasthouden. Maar hoe zorg je nu dat iemand echt graag blijft waar hij werk? Dit blijft niet alleen bij een goed loon! De meeste organisaties hebben hier een antwoord op gevonden. Dit door middel van traineeships. 

De juiste persoon

Bij een traineeship in de Randstad wordt er echt gekeken naar de persoon die bij de organisatie komt werken. Wat zijn interesses zijn en waar hij of zij zich op zijn plek voelt. Dit wordt ontdekt met behulp van een intern traject. De organisaties hebben een planning voor de trainee, zo komt deze trainee in contact met alle afdelingen en alle andere talenten binnen de organisatie. Dit allemaal onder leiding van een persoonlijke coach. Aan het eind van het traject, wat gemiddeld één à twee duurt, krijgt de trainee een vast contract aangeboden.

Financial Traineeship

Zo kan er gekozen worden voor een financial traineeship. Dit traject leidt de trainee door organisaties zoals bijvoorbeeld: ING, Van Lanschot Bankiers, PwC of Solid Professionals. Je kunt aan de slag als master trainee maar ook als bachelor trainee! Zo je binnen een organisatie als PwC aan de slag als onderdeel van een internationaal team dat in het hart van de strategie van PwC teams ondersteunt. Ook ontwikkel je jouw kennis op het gebied van het kunnen toetsen van betrouwbaarheid van de boekhouding en de financiële verantwoording. Je zult verantwoordelijk zijn voor spannende inzichten en je resultaten communiceren met je coach. Het uiteindelijke doel hiervan is zelf leiding geven aan een team. 

Traineeship Schiphol

Schiphol biedt ook een plek voor verschillende traineeships. Zo kun je tijdens je werk genieten van alle prachtige vliegtuigen die over je hoofd scheren. Als je toevallig een vliegtuigspotter bent en op zoek bent naar een traineeship zou ik zeker even hier kijken naar de leukste traineeships op Schiphol. (vliegtuigspotter is geen vereiste)

Ben je al gemotiveerd om aan de slag te gaan als trainee in Amsterdam of trainee in Rotterdam? Je kunt via Traineeshipsoverzicht.nl filteren op welke stad je graag een traineeship zou willen volgen. Het is verder ook mogelijk te filteren op niveau, zo is er een groot aanbod voor een randstad management traineeship of een commercieel traineeship in één van de grote steden van Nederland.

Geen Randstad?

Ben jij juist totaal niet geïnteresseerd in de Randstad? Wees niet bang! Er zijn ook traineeships in andere steden. Zo zijn er ook traineeships in Eindhoven, Arnhem, Den Bosch etc. Kijk snel rond tussen de traineeships welke het meest geschikt is voor jou.